Жителів Шацького району запрошують на навчання до Житомирського військового інституту

21 Лютого 2017, 14:40
1696

Житомирський військовий інститут запрошує на навчання.

До Житомирського військового інституту імені С.П. Корольва приймають на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (спеціаліста) за спеціальністю “Забезпечення військ (сил)” спеціалізацією “ Організація захисту інформації з обмеженим доступом та автоматизація її обробки ”(форма навчання денна).

Для підготовки на посади осіб офіцерського складу до військового інституту приймаються громадяни України, які виявили бажання служити у Збройних силах України мають повну загальну середню освіту та відповідають установленим вимогам проходження військової служби:

♦цивільна молодь віком від 17 років до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється у рік зарахування на навчання;

♦військовослужбовці, резервісти та військовозабов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу  до 23 років.

Вступники з числа осіб, які не є військовослужбовцями, що виявили бажання вступити до військового інституту для оформлення особової справи кандидата на навчання подають заяву до Шацького районного військового комісаріату у період з 1 січня до 1 червня 2017 року.

Військовослужбовці, які бажають вступити до військового інституту, в період з 1 лютого 2017 року до 01 квітня 2017 року подають рапорт за підпорядкованістю.

Додаткову інформацію про підготовку та вступ до Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова можна отримати на web-сайті військового інституту www.zvir.zt.ua або звернутись до Шацького районного військового комісаріату.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024