У Шацьку почав працювати поліцейський офіцер громади

26 Березня 2020, 15:34
4205

В Шацькій ОТГ до виконання обов’язків приступив поліцейський офіцер громади.

Про це йдеться на сайті Шацької ОТГ.

Виконувачка обов'язків селищного голови Людмила Цевух та заступник селищного голови Віталій Яльницький провели першу робочу зустріч з новопризначеним поліцейським громади, старшим лейтенантом поліції Шацького ВП ГУНП у Волинській області – Богданом Штандером.

Під час зустрічі обговорили майбутній план співпраці, окреслили першочергові проблемні питання на території Шацької ОТГ та визначили, що співпраця має бути побудована на взаємодії та партнерстві поліції і громади.

Правоохоронець зазначив, що його головне завдання – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Контакти поліцейського: тел. 0979003868 (Штандер Богдан Вікторович).

Адреса поліцейської станції: вул. Природна 33, смт Шацьк

Нагадаємо, проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це продовження впровадження реформи поліції, метою якого є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості. Меморандум про співпрацю і партнерство з Нацполіцією уклали і в Шацькій ОТГ.

Читайте також: Шацьк: повідомили, хто стане поліцейським об'єднаної громади

В Шацькій ОТГ – новий формат співпраці з поліцією

Шацька ОТГ хоче мати в своїй громаді поліцейського офіцера


1

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024