Дитсадок села Світязь відзначив 40-річний ювілей

18 Лютого 2017, 21:25
3277

16 лютого в Світязькому дитсадку було людяно і гамірно. Святково прибрані групи, нарядні мешканці дошкільного закладу, на стіні – багата і цікава історія дитсадка у світлинах. На свято прибуло багато місцевих жителів, батьків вихованців, ветеранів дошкілля, колег-освітян, школярів, а також представники влади.

Дитсадок, який нині відвідує 81 дитина, впродовж десятиліть розквітнув і тепер радує своїх мешканців сучас­ними, затишними і теплими кімна­тами, зручними меблями, казко­вими майданчиками, розмаїттям ігра­шок та пізнавальних ігор. Для дітей створені гарні умови для перебування, тому батьки можуть бути за них спокійними. Утім, найбільшою гордістю за­кладу є його працівники: завідувач, ви­хователі, няні, музичний керівник, ме­дик, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про маленьких вихован­ців.

1

5

3

 

Привітала гостей завідуюча Наталія Микитчук, передавши згодом слово працівникам дитсадка і маленьким вихованцям. На цікавих заняттях у дитсадку, пізнавальних іграх та веселих колективних розвагах виросло не одне покоління світязян. Тому спогади лилися рікою, слова вдячності і щирих побажань линули від священнослужителів Світязького Петро-Павлівського монастиря, представників відділу освіти та молоді Шацької райдержадміністрації Катерини Редько та Галини Янчук, Світязького сільського голови Миколи Цвида, директора школи села Світязь Віри Озимок, голови Шацької районної ради Сергія Карпука та голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця.


 

Гості прибули на свято не з порожніми руками, подарували ювілярам ікону святого Миколая Чудотворця, квіти і картини, вази, іграшки, солодощі та багато іншого.

Гаряче аплодували присутні виступам малечі, яка хоч і сором’язливо, але щиро зізнавалася в любові до рідного дитсадка. Співала, декламувала вірші і танцювала для гостей. Привітали вихованців дитсадка і школярі місцевої школи, наголосивши, що сумують за тим часом, коли можна було безтурботно бавитися в стінах закладу.


 

Дійсно, діткам тут тепло і затишно, у дитсадку дбають про їхній комфорт, про повноцінний розумовий і фізичний розвиток, про те, щоб вони виростали людьми з великої літери. Найближчим часом, зі слів сільського голови, дитсадок може зазнати довгожданих змін – розширення площі приміщення, відкриття ще двох груп та охоплення дошкільною освітою більшої кількості діток.


 

Нехай же період зрілості – 40-річчя – дасть поштовх до ще більшого розквіту дитсадка, нехай примножить добрі справи і стане стимулом для подальших успіхів та подарує ще не одну славну ювілейну дату!

 

Коментарі
19 Лютого 2017, 03:01
Подарунки якраз до 40-річчя дитсадочку, вони так необхідні діткам... "дякуємо"
19 Лютого 2017, 16:41
ПОДИВИВСЬ НА УСМІХНЕНЕ ОБЛИЧЧЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ І ПОДУМАВ ХІБА ЦЕ САДОК ДЛЯ ТАКОГО СЕЛА НЕВЖЕ ЦВИД МАЮЧИ ТАКИЙ ЗАПАС ЗЕМЛІ НЕ ЗМІГ ХОЧА Б ПОЧАТИ БУДІВНИЦТВО НОВОГО САДКА ЦЕ ПРИЄМНЕ СВЯТО ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ І ГОСТЕЙ АЛЕ ЩЕ БУЛО Б ПРИЄМНІШЕ ЩОБ ДІТИ ХОДИЛИ ДО НОВОГО ДИТСАДКА
19 Лютого 2017, 18:08
А НАЩО ВІН ЙОМУ ЛИЩНІ КЛОПОТИ ПРБЛЕМИ
19 Лютого 2017, 18:17
може заберем приміщення у прикордонників і нарешті там щось зробим
20 Лютого 2017, 11:34
ця влада не здатна нічого зробити от ми то працювали
21 Лютого 2017, 11:17
суоро все буде і садок і млинок
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром