Заступник Шацького селищного голови розповів про здобутки громади в 2019 році

20 Березня 2020, 16:40
Шацьк 2749
Шацьк

На черговій сесії Шацької селищної ради звітував Віталій Яльницький, заступник селищного голови.

В звіті йшлося про виконання заходів програми економічного і соціального розвитку Шацької селищної ради в 2019 році.

За словами посадовця, минулого року були розроблені такі проєкти: реконструкції меліоративної мережі в селищі Шацьк та селищного стадіону, облаштування місця паркування транспорту по вул. 50 років Перемоги селища.

В Шацьку капітально відремонтовано вулиці Садова і Лесі Українки, здійснено реконструкцію тротуарів по Шевченка і Незалежності та вуличного освітлення, встановлено решту вікон в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» с. Мельники.

Крім того, триває будівництво  каналізації в західній частині смт Шацьк, селах Гаївка і Мельники, завершується – по вулиці Степана Шковороди в селищі. Серед інших робіт – встановлено огорожу на старому кладовищі Шацька, біля клубу села Плоске, замінено електропроводку в Шацькому БДЮТ, здійснено поточний ремонт сходів у Шацькому дитсадку «Росинка», відремонтовано гідроспоруду на каналі, що виходить до озера Світязь, розширено кладовища в Самійличах і Шацьку.

Депутати після виступу цікавилися в Віталія Яльницького, коли завершиться будівництво дороги з тротуарами і велосипедною доріжкою по вулиці Степана Шковороди в Шацьку. З його слів, роботи на ділянці дороги від центру селища і майже до повороту на вулицю Озерна планують закінчити до 1 червня. Коли продовжаться на іншій ділянці, – невідомо, немає фінансування.

Виникли питання в обранців і щодо реконструкції селищного стадіону. Богдан Тимошук зазначив, що проєкт споруди недосконалий, він не передбачає додаткового футбольного поля, яке можна було б надавати в оренду і заробляти на цьому кошти. Адже основне поле при інтенсивному навантаженні дуже швидко вийде з ладу. Більше того, біля стадіону запланована стоянка для транспорту, яка, на думку депутата, порушує межі інвестиційно-привабливої ділянки, розміщеної поруч.

Дискусія, що виникла під час засідання, не стала на заваді позитивного голосування: обранці затвердили звіт.

Читайте також:

У Шацькій селищній раді – нова депутатська фракція

Шацьк: жителі вулиці Незалежності просять встановити п'ять «лежачих поліцейських»

Коментарі
21 Березня 2020, 16:09
(майже до повороту на вулицю Озерна ) Ха ха Ха ха
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром