Карантин у Шацьку: вулиці без людей та стоянки без автівок

19 Березня 2020, 12:30
4697

Шацькі вулиці спорожніли, а ринок – закритий. Проте в селищі працюють продуктові магазини, супермаркети, аптеки, деякі заклади торгівлі та державні установи.

Лише зрідка на вулицях можна побачити автівки.

Така ситуація на вулицях Шацька була наприкінці робочого дня 18 березня та початок робочого дня 19 березня. 

Окрім продуктових крамниць, у центрі селища працюють магазини з побутовою хімією. Проте не в кожному є антисептики для рук. Продавці у магазинах працюють у гумових рукавичках, але поки – без масок. 

Нагадаємо, школи та дитсадочки селища, як і решта навчальних закладів України, перебувають на карантині. 

Читайте також: У Шацькій районній лікарні триває підготовка до боротьби з коронавірусом

Водій автобуса «Луцьк-Гряда» висадив пасажирів посеред дороги

Шацька лікарня не має належних умов, щоб прийняти хворих на коронавірус

В Шацьку закривають ринок, а церквам рекомендують обмежити проведення богослужінь

2

1

2

2

1

1

Коментарі
19 Березня 2020, 17:36
Інформація не відповідає дійсності<br/>Протягом усього дня інтенсивний рух<br/>Будівельні магазини, магазини техніки працюють<br/>Ніхто не перевіряє виконання рішення прийнятого радою
20 Березня 2020, 00:29
Брехня фото зроблені зранку коли дійсно всі люди ще вдома в магазини закриті а цілий день був жвавий рух на дорозі і всі магазини були відкриті.
20 Березня 2020, 11:29
Чому поліція в примусовому порядку не ходить та не перевіряє чи магазини дійсно зачиненні??чому не штрафує людей які великими компаніями ходять по місту???певно треба сказатиищо в шацьку є хвора людина-тоді всі поховаються по домівках!!!
20 Березня 2020, 16:13
до ірини ви менше того телевізора дивітесь в буде все нормально бо за таких як ви приходиться газетами дупу витирати бо бумаги не має кончилась в туалеті ....
20 Березня 2020, 19:46
Магазини потрібно штрафувати за завищені штучно ціни в 10 ти кратному розмірі
20 Березня 2020, 21:28
До зараженого!!<br/>Як можна нехтувати загально-прийнятими правилами безпеки???якщо вийшов наказ,то він стосується всіх без винятку!!при чому тут новини?є статистика та летальні випадки хвороби!!дупу підтирайте чим хочете,але коли прийдеться платити штраф-скажете щоб вас пробачили,включите несвідомого громадянина!меньше лазитиипо містам не щашкодить,так як винас і без коронавірусу багато хвороб передавалось повітряно-капельним!!!уявіть наскільки зменьшиться хворобливість населення туберкульозом,грипом та кишковими інфекціями!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024