Шацьк: жителі вулиці Незалежності просять встановити п'ять «лежачих поліцейських»

16 Березня 2020, 09:41
2847 Джерело: фото ілюстративне

До Шацької селищної ради надійшло звернення від жителя Шацька Олександра Терети про необхідність встановлення по вулиці Незалежності селища п'яти пристроїв примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.

Причина такої заяви – висока аварійність на цій ділянці дороги. Під зверненням підписалося 112 жителів Шацька.

Читайте також: У Шацьку в ДТП загинув 24-річний мотоцикліст

Людмила Цевух, в.о. голови Шацької селищної ради, зазначила на засіданні сесії, яка відбулася 12 березня, що відповідний лист, у якому викладено суть питання, на сьогодні направлено в департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації, бо згадана дорога – обласного значення.

Зі слів очільниці громади, малоймовірно, що по вулиці Незалежності встановлять «лежачі поліцейські». На дорозі є знаки обмеження швидкості руху. За тими ж, хто порушує правила і перевищує швидкість, повинна слідкувати поліція.

Читайте також: У Шацькій селищній раді – нова депутатська фракція 

Коментарі
17 Березня 2020, 02:47
А скільки ДТП на даній дорозі повинно ще статися, щоб ви, шановна, так скептично не ігнорували дану проблему?! Запрошуємо провітритись - вийти із свого кабінету, постояти збоку дороги (у проміжку між "Люксами") з годину і тоді надивитесь таких віражів, що й у снах не присняться. До Люцимира з двох боків тротуар зробили, бо ж "міжнародна траса", а тут хоч би з одного боку бордюрами відгородили, так ні - суцільний автодром. А де ж людям іти, дітям до школи? Малоймовірно, повинна. Якщо ви такими словами кидаєтесь, то дійсно малоймовірно, що 112 підписів щось для вас значать.
18 Березня 2020, 03:02
Знак встановлено тільки один і він діє до першого перехрестя. А що поліція як завжди нічого не може зробити. Мотоциклісти, автомобілісти порушують ПДР .
18 Березня 2020, 03:30
До Люцимера тротуар з одного боку,закушувати треба
19 Березня 2020, 02:24
Якщо комусь і закушувати треба, то то вам, шановний. Не мені вам пояснювати, що тротуар - це частина дороги,відгородженої бордюрами від проїжджої частини. А наповнювач може бути різний - бруківка, щебінь, грунт (як і було раніше по вул. Незалежності). А до Люцимира є два тротуари. Один із щебіню, а інший із бруківки. Обидва обрамлені бордюрами. Тож добре закушувати треба!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024