Доступ до Волинської ОДА тимчасово обмежать через загрозу коронавірусу

15 Березня 2020, 11:15
1663

У Волинській ОДА тимчасово відмінили особисті прийоми громадян.

Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зокрема, зазначається, що на період карантинних заходів тимчасово не проводити особисті прийоми громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Відтак, з 16 березня доступ до обласної державної адміністрації буде обмежений та відбуватиметься лише для працівників установи за спеціальними посвідченнями.

Читайте також: Україна закриває пункти пропуску на кордоні

Хворим людям з підозрою на коронавірус оплатять лікарняні

Усі громадяни, які захочуть звернутися до обласної державної адміністрації щодо вирішення певних питань, зможуть залишити свої письмові звернення у спеціальній скриньці, розташованій при вході в будівлю, або ж надіслати свій запит на відповідну електронну пошту відділу роботи зі зверненнями громадян.

Рішення про скасування особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування прийнято в області на виконання протокольного доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Мета — забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України в рамках проведення заходів з профілактики та недопущення поширення коронавірусу в Україні.
Слід зазначити, що рішення Державної комісії є обов'язковими для виконання центральними і місцевими органами виконавчої влади.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром