Шацьк: у службі зайнятості підприємців-будівельників переконували працювати в правовому полі

12 Березня 2020, 14:25
1932

У Шацькій службі зайнятості триває робота з інформування підприємців неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

На часі – зустрічі з роботодавцями сфери будівництва та легалізація праці найманих працівників., йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у фейсбуці.

11 березня спільно з інспекторкою обласного Управління Держпраці Наталією Ганя відбулася робоча зустріч з Миколою Ципящуком , керівником Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінвестбуд» , яке провадить свою діяльність у будівельній галузі.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо дотримання роботодавцем вимог законів України, що стосуються трудових відносин. Наталія Ганя акцентувала увагу на питанні легалізації праці, правильності оформлення, дотриманні законодавства щодо виплати заробітної плати. Також порушили питання відмінностей щодо вимог оформлення трудових договорів та угод цивільно-правового характеру з найманими працівниками.

Директорка філії Мирослава Терета висловила пропозиції щодо подальшої співпраці з роботодавцем, поінформувала про умови відшкодування єдиного соціального внеску для працевлаштованих осіб на новостворені робочі місця.

Учасники зустрічі домовились надалі активно працювати над створенням сприятливих умов для детінізації заробітної плати та забезпечення соціальної захищеності працівників.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром