Кабінет посадовця: генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів

13 Лютого 2017, 15:50
2992

Редакція Район.Шацьк продовжує знайомити читачів з кабінетами посадовців.

Що знаходиться у кабінетах, де приймаються важливі для тієї чи іншої організації рішення? Як працюється? Які таємниці приховують?

Сьогодні ми завітали у кабінет до генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів Володимира Юрійовича Дибеля.

Свою трудову діяльність Володимир Дибель розпочав у 1989 році як лікар-інтерн Нововолинської медсанчастини. В різні роки обіймав посади заступників головного лікаря санаторію «Лісова пісня» та заступника директора пансіонату «Шацькі озера», працював лікарем-отоларингологом Шацької та Любомльської районних лікарень.


 

Уже декілька років Володимир Юрійович керує двома лікарнями, які увійшли до територіального медичного об’єднання. Тож і має свої окремі кабінети не лише у Любомлській, а й  у Шацькій лікарні, куди також частенько навідується.

Кабінет Володимира Дибеля у лікарні Шацька – порівняно невеликий. Він – новий (оскільки саме приміщення лікарні збудували лише декілька років тому), в ньому – мінімальна кількість меблів: новий стіл та стілець, невелика меблева стінка, де зберігаються найнеобхідніші документи.


 

На меблевій стінці – два виткі вазони, всередині на поличках – годинник з фігуркою слона з піднятим догори хоботом (кажуть, що це на щастя), та три простенькі ікони (дві з них –ікони Богоматері зі Спасителем на руках). Волидимир Юрійович каже, що саме ці скромні ікони – найдорожчі для нього речі, які знаходяться у кабінеті.


 

Внизу у шафі – звичайний кавовий сервіз на підставка. У лівому від дверей кутку – стіл генерального директора, на якому стоїть комп’ютер та звукові колонки, підставка для ручок. Під рукою завжди має бути також записник та калькулятор.


 

На невеликій тумбочці біля столу – телефон-факс та велика жовта скляна ваза, в якій - висушені квіти та колосся пшениці.


 

У кутку біля вікна у керамічному горщику зеленню буяє чималий фікус. Також у кабінеті є два стільці для гостей. 


 

Віта Шепеля

Коментарі
13 Лютого 2017, 21:52
Хоч цей не торгує лісом
14 Лютого 2017, 11:11
ро
14 Лютого 2017, 11:15
генеральний директор...2-х лікарень.
16 Лютого 2017, 15:42
<p>Оооо!Ще один вовк у овечій шкурі з'явився в Інтернеті!Лісом не торгує!?Ну так!Хахаха!Він його купує!Це ж скільки дубової доски треба було купити ,щоб маєток і баню в Шацьку огородити!І це ж усе за зарплату лікаря!Хахаха!А маєтки у нього не тільки в Шацьку!Кабінет він показує,ікони святі!</p>
17 Лютого 2017, 12:08
Ото маєток знайшла.Злидня ти видно остання,якщо навіть такого маєтку як в Дибеля не маєш.Якщо не стара,замість того щоб слиною обливатися і заздрістю давитись,закоти рукави і ти ще за життя встигнеш такий маєток збудувати.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024