У дорожників немає коштів на пальне і на зарплату працівникам

13 Лютого 2017, 10:15
1905

На оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації говорили про стан доріг у зимовий період і роботу дорожньої служби в цьому контексті.

Жителі району нарікають на роботу дорожньої служби: невчасно та неякісно почищені дороги, вулиці, тротуари тощо. На це представник дорожньої служби Олександр Бакун відповів, що працівники займаються очищенням від снігу тільки центральних вулиць. А ще реалії такі, що немає фінансів на заправку спецтехніки пальним, а працівники відмовляються виходити на роботу (є заборгованість по заробітній платі за 2016 рік).

«Надія тільки на районну та місцеву владу. Допомагайте нам, вступайте в дольову участь по закупці палива. Іншого виходу я не бачу», - сказав він.

А ще визнав, що дорожники спрацювали погано з ліквідації наслідків останніх снігопадів.

Почувши від Олександра Бакуна, скільки інші райони виділяють коштів на ці цілі, Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, попросив його скласти приблизний план-кошторис і для Шацького району. «Можна вирахувати, скільки потрібно грошей на подолання однієї зимової стихії в районі. Тоді і складеться орієнтовна картина по коштах на всю зиму», - сказав головуючий.

Олександр Бакун пообіцяв це зробити.  

Коментарі
13 Лютого 2017, 13:42
продайте базу на гради и будуть кошти
13 Лютого 2017, 14:56
ЗАТЕ НАЧАЛЬНИКИ ЇЗДЯТЬ НА ДЖИПАХ ІХАТКИ БУДУЮТЬ НЕ ОДНУ ТАМ І ГРОШІ
13 Лютого 2017, 15:50
після кожної прочистки куда залишки палива дівають?
13 Лютого 2017, 21:20
В баках джипів
16 Лютого 2017, 14:01
А де ж буде пальне на розчищення доріг!?Я ходжу майже кожен день повз будинки начальника дорожньої служби(доречі заслуженого дорожника України..За які ,правда,заслуги????)і бачу дорожню техніку в їхніх дворах!Де ж там до розчищення доріг для людей!?,своїх проблем хватає!Такі двори ,як у них лопатою не розчистиш!А начальник комунальної служби,здається Стельмащук,взагалі тримає грузовий автомобіль у себе в дворі!На ньому ж і на роботу їздить,бо своїх 2 легкових мабудь не вистачає!Шановні,ви живете серед людей і ,уявляєте,у них теж є очі!! І ви хоч би раз подивились в ті людські очі своїми безсовісними, засліплення ми грошима і вашими статками,то може б і совість проснулась і хоть щось доброго ви б зробили для своїх односельців!А поки що,пробачте,проходячи повз вас ,плюнути на вас хочеться,бо ви плюнути на нас !
16 Лютого 2017, 16:12
Шановна жителько, якщо ви у чомусь не впевнені, чи чогось не знаєте, то не варто писати про це в інтернеті. Заздрість - величезний гріх і дасть Бог, ваші наклепи вам аукнуться втричі.
16 Лютого 2017, 16:15
Яка газета, такі і коментарі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 Лютого 2017, 18:38
Ото кілька днів тому бачив картину. Їде чистить один трактор, за ним слідом інший!!! Що ні той і ні той толком нічого не чистили Просто коробку шліфували. Де логіка?
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром