У «Лісовій пісні» відкрили сучасну кімнату підводного душ-масажу

09 Березня 2020, 14:24
3964

Днями у лікувальному відділенні санаторію «Лісова пісня» відкрили нову кімнату для оздоровчої процедури – підводного душ-масажу.

Завітали на відкриття не лише працівники лікувального відділення, а й лікарі та директорка «Лісової пісні» Руслана Дибель.

Керівниця здравниці зазначила, що в санаторії постійно стараються оновлювати лікувальну базу, ремонтувати приміщення для процедур, застосовувати нові методи реабілітації.

Так, в одній з кімнат лікувального відділення за декілька місяців зробили ремонт, придбали нову сучасну ванну для підводного душ-масажу. Окрім цієї, у відділенні є ще три ванни для цієї процедури.

«Нова сучасна ванна, наповнена цілющою озерною водою, стане чудовим доповненням до комплексу лікувально-профілактичних процедур, які пропонуємо пацієнтам в нашому санаторії. Ця процедура є дуже корисною, її призначають при лікуванні багатьох хвороб, в тому числі захворюваннях периферичної нервової системи, опорно-рухового апарату, больових відчуттях у м’язах та суглобах, остеохондрозі, гіпертонії першого ступеня», - розповіла Руслана Дибель.

3

2

2

1

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024