В Шацькому районі зафіксовано вісім смертей за тиждень

11 Лютого 2017, 11:00
2482

Протягом тижня до Шацького відділення поліції продовжували надходити заяви та повідомлення про різні події та правопорушення.

Проте спочатку трохи статистики: за тиждень (з 31 січня по 6 лютого) зафіксовано смерть вісьмох осіб, жителів Шацького району.

Про нанесення тілесних ушкоджень жителю села Світязь повідомив черговий лікар Шацької районної лікарні. Забійну рану тім’яної ділянки голови постраждалий отримав від односельчанина. На чоловіків та співмешканців, які вчиняли сімейні сварки, які, подекуди, супроводжувалися бійкою та погрозами (Шацьк, Плоске, Пулемець), сусідські конфлікти, працівники поліції склали адмінпротоколи. Це ж чекало й на особу, яка 2 лютого в стані алкогольного сп’яніння у барі «Водограй» влаштувала бійку.

Сталося й дві ДТП (2 та 3 лютого), на одного з водіїв був складений адмінпротокол.

Житель с.Гупали Любомльського району звернувся із заявою про крадіжку: у своєму підсобному приміщенні, яке знаходиться в с.Світязькі Смоляри, чоловік недорахувався електродвигуна, запчастини до двигуна автомобіля «ЗАЗ» та до мотоцикла «ІЖ». Матеріали внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

А з Ковельської місцевої прокуратури надійшли матеріали про те, що до них із заявою звернувся керівник фермерського господарства «Пульмо», який під час прийому-передачі майнових прав виявив недостачу автомобіля МАЗ-500, та розтрату 200 тюків сіна, що належить ФГ «Пульмо». Матеріал було списано у справу про звернення громадян.

Трапився і курйозний випадок. Як розповів поліції один з жителів Шацька, увечері він, повертаючись додому напідпитку, біля Шацької районної лікарні отримав удар по голові від невідомих осіб, які забрали в нього телефон марки «Нокіа». Виїздом слідчо-оперативної групи інформація заявника не підтвердилася, а телефон було виявлено у знайомого, з яким зловживав спиртними напоями.

Віта Шепеля

Коментарі
11 Лютого 2017, 16:42
реформа поліції на лице ! давайте може ще індусів покличем ...? у грузинів неполучилось?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024