Жителі Ростанської сільради цікавилися, коли вони будуть у складі ОТГ

07 Березня 2020, 10:40
1518

У селах Ростанської сільської ради з виїзним прийомом громадян побував голова Шацької райради Сергій Карпук.

Про це йдеться на сторінці райради у фейсбуці.

Минулого виїзного прийому було піднято питання ремонту перил на мості над річкою Копаївка, біля Хрипська. Голова районної ради проінформував, що це питання на контролі в керівництва Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області, тож після затвердження планів фінансування на 2020 рік роботи будуть виконанні.

В Хрипську просять почистити пожежну водойму. За словами людей, на сьогодні вона повністю замулена, хоча раніше там був передбачені доїзди. Сергій Карпук пообіцяв знайти шляхи вирішення цього питання спільно із сільською радою.

В школі с.Ростань нарешті провели Інтернет. Сьогодні навчальний заклад забезпечений якісним доступом до всесвітньої павутини. Директор школи повідомила, що планують також провести телебачення, адже є певні навчальні плани для учнів молодших класів, які передбачають використання телебачення.

Читайте також:У Шацькій ОТГ просять проголосувати за кращий логотип громади

Фермер з Хрипська просить районну владу допомогти придбати холодильне обладнання

Також присутні на виїзному прийомі запитували про терміни закінчення процесу децентралізації та час приєднання сільської ради до Шацької ОТГ. Стурбовані жителі сільських рад ходом медичної реформи та зміною фінансування медичних установ з 1 квітня.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024