У Шацькій службі зайнятості допомогли шачанці пройти профнавчання та отримати роботу

05 Березня 2020, 10:15
3249

Нещодавно фахівці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості відвідали підприємицю Світлану Шум, в якої проходить стажування Олена Пішук за професією продавець-консультант.

Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Для цього використовуються дієві державні програми щодо створення нових робочих місць, організації професійного навчання безробітних, йдеться на сторінці служби зайнятості у фейсбуці.

Роздрібною торгівлею продуктами харчування пані Світлана займається 18 років. Три роки тому у Шацьку зусиллями підприємиці відкрито сучасний торговий комплекс «Veles». І саме в міні-маркет потрібен був продавець-консультант.

Зваживши на побажання роботодавця, кар’єрний радниця запропонувала спробувати свої сили у торгівлі Олені Пішук. Для удосконалення знань і умінь безробітну було направлено на підвищення кваліфікації безпосередньо на робочому місці.

«За час стажування я здобула навички обслуговування покупців, засвоїла правила підготовки товарів до продажу, упаковування товарів, оформлення прилавкових вітрин. Дякую фахівцям служби зайнятості за запропоновану роботу та допомогу в організації стажування. Для мене – це гарна можливість удосконалити свої знання та уміння. А також я вдячна Світлані Шум за розуміння і підтримку, рада, що прийшла працювати у дружній колектив», – поділилась враженнями Олена Пішук.

Фахівці районної служби зайнятості і надалі працюватимуть над задоволенням потреб роботодавців, використовуючи всі активні програми. Адже задоволені клієнти – це запорука успіху служби.

3

3

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром