Адамчуки-Збереже: в цьому році змінять формат Днів добросусідства

04 Березня 2020, 09:24
4826

У Влодаві відбулася зустріч керівників Шацького району та Влодавського повіту, на якій обговорили спільні заходи на 2020 рік.

27 лютого Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, відвідав з робочою поїздкою Влодавський Повіт, що в Польщі. Очільник районної ради зустрівся з Анджеєм Романчуком, старостою Влодавського повіту для планування спільних заходів на 2020 рік. Також участь взяла Ніна Вирович, директорка Шацького міського будинку культури, повідомляє пресслужба Шацької райради у фейсбуці.

Одним з питань, які обговорювалися на зустрічі, стало питання проведення Днів добросусідства в Шацькому районі.

Планується, що цього року відкриють пішохідний перехід Адамчуки-Збереже на початку серпня на чотири дні. Точну дату буде узгоджено ближче до серпня. Проте зміниться формат проведення Днів добросусідства. Керівники вважають, що необхідно розширити співпрацю для більшого обміну інформацією та досвідом між органами місцевого самоврядування та підприємцями не лише у вигляді демонстрації культури чи інновацій двох країн, а й для залучення інвесторів та іноземного капіталу.

Тож в цьому році проведуть конференцію «Регіональні економічні умови в Польщі та Україні» у місті Влодава. Метою зустрічі стане висвітлення тем, пов'язаних з інноваціями в економіці, досвідом, що виникають внаслідок економічних і політичних перетворень у Польщі та Україні, інформування про підприємницьку діяльність серед місцевих громад, можливості діалогу для співпраці між підприємствами обох країн.

Конференція дозволить проаналізувати кон'юнктуру ринку та надасть інформацію про досвід управління, ведення ділової діяльності та комерційних контрактів між майбутніми партнерами.

Читайте також: На збереження екології Шаччини спрямують кошти обласного бюджету

В день конференції також планується презентація мультикультуралізму, меморіальних пам’яток та пам'ятників Влодави. Підсумки конференції дозволять обмінюватися контактами та зміцнювати зв’язки між підприємцями України та Польщі.

Сергій Карпук запропонував організувати зустріч активу Влодавського повіту та Шацького району для обміну досвідом.

Анджей Романчук підтримав цю ініціативу. Конференція «Добрі практики місцевого самоврядування на прикладі Влодави та Шацька» охопить теми, що стосуються прикладів практики місцевого самоврядування, у бізнес-середовищі, турботи про природне середовище регіону, налагодження співпраці.

Читайте також: На ремонт дороги Шацьк-Заліссся-Грабове передбачили 11,5 мільйона гривень

3

Коментарі
04 Березня 2020, 11:42
Народ шихуйте папіроси.
06 Березня 2020, 00:09
Прокидайтеся, задумайтеся, почніть думати і тоді вам все стане зрозуміло.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024