Працівники шацьких соцслужб організували для своїх підопічних частування на Масницю

03 Березня 2020, 11:13
2004

У Шацьку для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, працівники соцслужб провели захід «Весну млинцями зустрічаємо!».

З 24 лютого українці почали святкувати тиждень масниці. Це один з найдавніших і шанованих слов'янських свят, який присвячений проводам зими і зустрічі весни. Головною традицією цього періоду, безумовно, є випікання і поїдання млинців та вареників, йдеться на сторінці відділу соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у фейсбуці.

28 лютого для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, працівники відділу соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області провели захід «Весну млинцями зустрічаємо!» підготували різноманітні завдання, під час заходу обговорили традиції кожної сім’ї, обмінялися рецептами смачних млинців.

Учасники заходу мали можливість власноруч виготовити млинці для свої дітей, порадувати малечу смаколиками, та отримати позитивні емоції.

Читайте такожШацький Терцентр надав соціальних послуг майже півтори тисячі особам

Їли вареники, грали в дивоглядки і танцювали: як гості маєтку  «Nester-House» Масницю святкували

2

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024