Про що у Шацьку говорили Ігор Жмурко та Олександр Кватирко

03 Березня 2020, 09:28
Про що у Шацьку говорили Ігор Жмурко та Олександр Кватирко 3560
Про що у Шацьку говорили Ігор Жмурко та Олександр Кватирко

Директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко побував на виїзному прийомі в Олександра Кватирка.

Нагадаємо, у п'ятницю, 28 лютого, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко з робочим візитом перебував у Шацькому районі, пише пресслужба Шацького фахового лісового коледжу.

Виїзний особистий прийом громадян проходив у приміщенні ДП «Шацьке УДЛГ», під час якого Олександр Кватирко зустрівся з керівниками Шацького району, Шацької ОТГ, сільськими головами та активом територіальних громад району.

Під час зустрічі директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко розповідав про заплановане реформування закладу та створення на його базі ліцею.

Також керівники обговорили питання проходження студентами практики на базі лісових підприємств. Практика студентів буде спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами лісового коледжу під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за відповідним напрямом підготовки.

Не залишилося поза увагою питання залучення студентів до весняної посадки лісу.

Читайте також: Юні екологи Шаччини презентували на конкурсі свою природоохоронну діяльність

Шацька ОТГ долучилася до всеукраїнського проєкту «Озеленення України»

Ігор Жмурко зазначив, що з 21 по 29 березня триватиме тижневий марафон садіння лісу в рамках Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом». Метою акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у молодого покоління шанобливого ставлення до природи.

На завершення зустрічі Олександр Кватирко додав, що підтримує озвучений директором напрямок діяльності, адже лісовій галузі потрібні кваліфіковані спеціалісти, і зі свого боку, лісівники готові надати практичну базу для студентів лісового коледжу.

Також Олександр Кватирко запросив учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучитися до акції «Відновлюємо ліси разом», яка розпочинається у Міжнародний день лісів – 21 березня, за підтримки Міністерства енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів, а також Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

Коментарі
03 Березня 2020, 20:53
Усім до дупи про шо вони говорили.Питання в тому коли красти перестанете
03 Березня 2020, 21:13
Коли нічого небуде
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром