Їли вареники, грали в дивоглядки і танцювали: як гості маєтку  «Nester-House» Масницю святкували

01 Березня 2020, 18:50
5138

В маєтку  «Nester-House» весело та смачно відсвяткували Масницю.

В останній день зими, 29 лютого, в маєтку на Світязі, де креативно відзначають сучасні українські свята і відроджують давно забуті, святкували Масницю.

Читайте також: Світязь: у маєтку «Nester-House» відтворили традицію святкування Андріївських вечорниць

При вході в ресторацію гостей зустрічала композиція: опудало Масниці, українська піч, вишиті рушники, ткані хідники, традиційні наїдки. Споглядаючи на ці атрибути прадавнього святкування, відвідувачі налаштовували себе на цікавий екскурс у минуле.

Так і сталося! Все найкраще, чим славна українська Масниця, поєдналося на святі з сучасними конкурсами, естафетами, піснями, танцями і дотепними жартами.

Гостей пригощали запашними млинцями з різноманітною начинкою. Забави теж були смачними: гості на швидкість поїдали налисники, годували варениками всіх присутніх. А ще грали у дивоглядки, робили селфі (в кого найбільше – отримував приз від закладу) і вгадували мелодію.

Найкмітливіших і найспритніших господині свята – Марія Шпак і Марія Ханзерук – відзначали приємними подарунками.

Танцювальний настрій гостям забезпечував гурт «Королівська вечірка».

Поки батьки відпочивали в ресторації, дітвора чудово проводила час в ігровій кімнаті «Nester-Kids», що наповнена іграшками, драбинками, ковзанками, настільними іграми, має басейн з кульками і безліч цікавих для малечі секретиків.

Сиропуст, Пущення, Масниця – яскраве свято проводів зими і пробудження природи стало гарною нагодою для відвідувачів гостинного маєтку – маленьких і дорослих, щоб відпочити, розважитися і вступити в перший день весни усміхненими і оновленими!

Читайте також: Романтика, поцілунки і танці під саксофон: як у «Nester-House» святкували День закоханих


 

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром