У територіальному медичному об’єднанні відзвітували про роботу

08 Лютого 2017, 16:40
1712

6 лютого у м. Любомль  відбулося розширене засідання медичної ради, де обговорювалися підсумки роботи Територіально медичного  об’єднання Любомльського та Шацького районів за 2016 рік. 

Про це повідомляє сайт Любомльської райдержадміністрації.

У засіданні взяли участь заступник начальника охорони здоров’я облдержадміністрації Іван Грицюк,  голова Любомльської райдержадміністрації Микола Пархомук, голова Любомльської районної ради Микола Сушик, міський голова Роман Ющук, голова Шацької райдержадміністрації  Василь Голядинець, голова Шацької селищної ради Сергій Віннічук, керуюча справами Шацької районної ради Ольга Сахарук.

З основним звітом про роботу Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів (Єдиний медичний простір Любомльського і Шацького районів) за 2016 рік виступив генеральний директор Володимир Дибель, грунтовно проаналізувавши  основні показники діяльності ТМО.

У своєму виступі  Володимир Юрійович повідомив, що торік вдалося суттєво покращити матеріально-технічну базу закладу, незважаючи на недостатнє фінансування медичної галузі. Протягом всього 2016 року проводилась подальша робота із покращення якості надання медичної допомоги населенню. В 2017 році планується  ширше використовувати придбане в рамках реалізації  транскордонного проекту медичне обладнання.

У 2017 році планується робота із розробки транскордонних проектів, метою яких є залучення коштів Євросоюзу для реконструкції і оснащення відділення реабілітації, в тому числі для воїнів АТО, будівництва сучасного інфекційного відділення та впровадження енергозберігаючих технологій в закладі.

Про свої минулорічні напрацювання розповіла і головний лікар комунального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Любомльського і Шацького районів Тетяна Васенько.

Про надання медичних послуг говорили голова Любомльської райдержадміністрації Микола Паромук, голова районної ради Микола Сушик  та міський голова  Роман Ющук.

Очільник району зазначив, що сьогодні у  закладі є відмінна матеріально - технічна база для надання комплексу медичних послуг пацієнтам, але поряд з цим медперсонал повинен постійно працювати над покращенням медичного обслуговування, аби більшість мешканців для проведення діагностування та надання кваліфікованої медичної допомоги  зверталися в даний заклад.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024