Шацький коледж та лісівники спільно тренуватимуть дітей для футбольних змагань

28 Лютого 2020, 15:13
2232

У Шацьку відбулися збори керівництва ФК «Шацьке УДЛГ», Шацького лісового коледжу та батьківського колективу вихованців футбольного клубу.

Про це йдеться на сторінці Шацького фахового лісового коледжу у фейсбуці.

Збори відбулися 25 лютого за участю ініціаторів – Шацької районної громадської організації «Футбольний клуб «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» (ФК «Шацьке УДЛГ») на чолі з керівником Андрієм Самолюком та Шацького лісового коледжу імені В.В.Сулька на чолі з директором Ігорем Жмурком. У зборах взяли участь тренерський склад футбольного клубу, батьківський колектив, які подали заяви про вступ дітей до складу команди ФК «Шацьке УДЛГ - ДІТИ».

Варто зазначити, що новостворений ФК «Шацьке УДЛГ» протягом двох останніх років веде активну діяльність з питань розвитку футболу в Шацькому районі.

Команда постійно бере участь в чемпіонатах області та змаганнях різних рівнів. У 2018 році команда ФК «Шацьке УДЛГ» виграла першість Шацького району та долучилася до обласного чемпіонату, де здобула перемогу в чемпіонаті Волині з футболу (перша ліга).

У рамках конструктивного діалогу учасники зібрання обговорили низку важливих та актуальних питань, зокрема, щодо тренерського складу та приміщення для проведення тренувальних занять з дітьми.

В результатті Андрій Самолюк та Ігор Жмурко підписали угоду про співпрацю, в тому числі про використання спортивного залу освітнього закладу для проведення дитячих тренувань.

На завершення директор лісового коледжу Ігор Жмурко зазначив, що цей спільний проєкт дасть можливість на належному рівні підготувати дітей для участі в чемпіонатах та змаганнях з футболу різних рівнів.

Коментарі
28 Лютого 2020, 21:30
Ліс вирізали,треба ж чимось зайнятись.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024