Шацьк засипало снігом. Чи вдасться уникнути колапсу?

08 Лютого 2017, 10:55
2925

За останню ніч у Шацьку випала велика кількість снігу.

У середу, 8 лютого, жителі Шацька відчували себе першопрохідцями, коли вдосвіта виходили на вулиці районного центру. Школярі, які на 8.00 годину бігли до школи, радісно протоптували стежки до траси, котрою вже проїхали перші автомобілі. Не дуже раділи великому снігу шачани, які пішки і з трудом добиралися на роботу. Біля супермаркету "Наш край" водії, які не могли рушити з місця, голосно обурювалися непрочищеними дорогами і стоянками. 

О 9.00 годині центральні дороги селища вже були прочищені від снігових заметів. Натомість до бічних дорожній транспорт майже ніколи не доходить.

Мешканці урочища Моркви районного центру - вулиць Зелена, Дружби, Івана Франка та інших обурені тим, що протягом останніх років їхні дороги жодного разу (!!!) не чистилися від снігу. Проблему неодноразово озвучували в селищній раді, там обіцяли її вирішити, проте поки що результату не видно.

Завтра і на вихідні синоптики знову прогнозують у Шацьку сильні снігопади.

1


 

Коментарі
08 Лютого 2017, 15:46
зате біля зїзджого стоянка грейдером прочищена.а навпроти полосу зустрічну недочистив
08 Лютого 2017, 16:40
Як сьогодні із урочища Моркви добратися діткам до школи, до дитсадків — невідомо…Люди йшли пішки посередині проїжджої частини, тим самим створюючи аварійну ситуацію на дорогах, школярі теж йшли посеред дороги… Цікаво, а хто ж візьме на себе відповідальність, якщо хтось із них потрапить ненароком під колеса автомобіля?! ”
08 Лютого 2017, 17:19
Новікова, попустись!!!!!!!!!!!!!!! Купи лижі і не парся!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08 Лютого 2017, 17:27
Шановні дописувачі, судячи з ваших коментарів, на робочому місці Вам немає чим зайнятися. Вже час підняти це питання у статті "район. Шацьк"
08 Лютого 2017, 19:03
Нарешті в нас за стільки часу розчистили вулиці!!!!!!!!!!!Дякуємо дуже! Надіємось так буде завжди! Але лижі треба придбати!:)
08 Лютого 2017, 19:16
А як щодо Прип'яті, Кропивників, Вілиці, Плоского як тим діткам добиратись до школи, якщо автобус стрягне в заметах, хто їм буде прочищати дороги????????????
08 Лютого 2017, 20:30
А ви зверніться до пані Новікової, вона «мастак» у вирішенні подібних питань. Хоча ні, її хвилює лише вулиця Зелена. Як то кажуть в народі, своя сорочка ближче до тіла.
08 Лютого 2017, 21:37
Шачани спустіться на землю, ви хочете що щоб Федчишин на дорозі ночував. Якщо хочете комфорту, то проїдьтеся в смт Головно та с Полапи, отам КОМФОРТ то всім буде заздрісно!!!!!!!
08 Лютого 2017, 21:42
Перед тим як вказувати комусь де чистити і як чистити сніг, то треба собі двора спочатку прочистити!!!!!!!!!!!!
08 Лютого 2017, 21:48
баби базарні.Ато нічого що зима і таке деколи буває
08 Лютого 2017, 22:59
Весна прийде сам розтане
09 Лютого 2017, 00:05
Прийдіть подивіться в мене двір прочищений весь ). Зрозуміло хто пише, як кажуть "на злодієві шапка горить". Якби я жила в центрі, той мені не треба було чистити дороги, а коли в мене хвора дитина, яку потрібно в лікарню возити, бо швидка не може приїхати, я звісно мовчати не буду. Кожна мати за свою дитину горою стоятиме! Я розумію, що дехто хоче свій зад прикрити.Зимою буває всяке, але коли воно має ситематичний характер терпець в людей уривається! І замість того, щоб написати, що надалі будемо старатись дороги по черзі чистити, навпаки доказують що вони праві!
09 Лютого 2017, 22:13
Давайте про двори не будемо.....<br/>Мої мужчини, наприклад, чистять двір на добровільних началах,<br/>а тут мова йде про людей , які отримують за це зарплату, а ми платники податків і маємо право ВИМАГАТИ. <br/>Ну говорити це одне, але дуже добре коли, пожежна, швидка, доїде вчасно.......<br/>Коли машина відразу зупиниться на почищеній дорозі перед дитиною , яка вибігла раптово на дорогу.......<br/> Гірше коли все не так. <br/>Все потрібно робити вчасно. <br/>І ці коментарі - це стимул працювати краще, З ДУМКОЮ ПРО ЛЮДЕЙ!
09 Лютого 2017, 23:14
Напевно вИ двори поплутали. Я лінтяй в себе тілько стежку прочистив а вона всього двора сама чистила зранку і після роботи, сам бачив.Якби не чистила машиною не виїхалаб так понамітало. Уважаю таких жінок, щось завжди пише звернення приносить на підпис, в нас дороги трохи укультурили. Розумна жінка. Віннічуку треба начальника поміняти , що займається дорогами, тоді може толк буде. Новікова молодец уважаю..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром