Новий штамп та інформаційні потреби: про що йшлося в запитах депутатів Шацької райради

25 Лютого 2020, 17:20
1894 Джерело: фото ілюстративне

На сесії районної ради прозвучали два запити від депутатів.

Чергова сесія Шацької районної ради, яка відбулася 20 лютого, розпочалася з хвилини мовчання на честь героїв Небесної сотні, які в 2014-му загинули в Києві на Майдані за європейський вибір України.

На початку засідання голова ради Сергій Карпук зазначив, що до нього надійшли заяви депутатів про вихід з членів фракції «Солідарність» у Шацькій районній раді.

Читайте також: В Шацькій районній раді створили нову депутатську групу

Далі депутати озвучили запити. Так, Анатолій Бубела звернувся до керівництва «Укрпошти» з проханням придбати штамп у відділення поштового зв’язку села Припять, бо старий, виданий у 50-х роках минулого століття, відслужив своє і є непридатним для використання.

Депутатка Ніна Хомич адресувала свій запит Світязькому сільському голові, в якому просила його публікувати на доступних вебсайтах чи друкованих ЗМІ інформацію про дату проведення сесій сільради та сходів селян.

Олександр Наумич озвучив звернення до Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування та особисто його секретаря народного депутата Степана Івахіва. В документі йшлося про необхідність внесення змін до законодавчих актів, відповідно до яких  можна було б проводити санітарні рубки в місцях всихання соснових насаджень на території об’єктів природно-заповідного фонду. 

Адже проблема, зі слів обранця, стосується не лише Шацького району, а й усієї України.

Втім, текст звернення вирішили допрацювати спільно з фахівцями Шацького НПП та ДП «Шацьке УДЛГ».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром