Вихованець шацького «Торнадо» став чемпіоном Польської ліги з дзюдо

25 Лютого 2020, 10:20
Назар Горніч на одному з турнірів з дзюдо у Варшаві 4363
Назар Горніч на одному з турнірів з дзюдо у Варшаві

Вихованці шацького спортивного клубу «Торнадо» побували на турнірах з дзюдо в Республіках Білорусі, Польщі та місті Києві.

14-16 лютого 2020 року в місті Ліда (Республіка Білорусь) відбулися міжнародні змагання з дзюдо «Кубок Гедемина» серед юнаків 2007-2009 років народження, повідомляє пресслужба Шацької РДА.

Змагання відбувалися в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія». Олімпійський чемпіон з Білорусі Ігор Макаров, який був присутнім на заході, побажав юним спортсменам успіхів у двоєборстві та гарного перебування в одному з найстаріших міст Білорусі, розташованому в західній її частині.

Традиційно участь в змаганнях взяли вихованці СК «Торнадо» (керівник Шацької районної дитячо-молодіжної громадської організації спортивний клуб «Торнадо» Роман Самолюк).

3

Читайте також: Шацька дзюдоїстка привезла бронзу з міжнародного турніру «Київська весна»

Змагання проходили в напруженій боротьбі, юні спортсмени в запеклих сутичках із своїми партнерами відповідної категорії показували свої кращі результати.
В результаті наші дзюдоїсти Єлісей Мадрімов та Назарій Положевець (с.Положево) зайняли п'яте місце. Переможці отримали дипломи та нагороди.

22 лютого 2020 року у Київі відбувся Всеукраїнський та міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2006, 2007-2008 років народження. Організаторами щорічного турніру є спортивний клуб «Іппон-Київ», Федерація дзюдо Києва. Ткрнір щороку відбувається на легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності.

1

З кожним роком спортивний захід все більше набирає популярності та звичайно, збільшується кількість команд і учасників. Цьогоріч участь в турнірі взяло понад 800 спортсменів з різних областей України та інших країн світу, зокрема: Швеції, Латвії, Литви, Молдови, Румунії, Польщі та Білорусії.

За підсумками турніру вихованці Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк та Єлісей Мадрімов у багаторазових сутичках зайняли п'яте місце. Переможці нагороджені дипломами, медалями та призовими подарунками.

22-23 лютого на чемпіонаті з дзюдо Республіки Польща Назарій Горніч (с.Голядин), вихованець Шацького СК «Торнадо», який проживає та навчається в місті Лодзь зайняв перше місце, ставши чемпіоном Польської ліги з дзюдо. Переможець нагороджений дипломом, кубком, медаллю та призовим подарунком. Зазначимо, що це не перша звитяга нашого юного спортсмена на території Польщі.

Спортсменів до змагань готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» дякують голові Шацької районної ради Сергію Карпуку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького фахового лісового коледжу Ігореві Жмурку, депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку та депутатм обласної ради від групи «Патріоти Волині» за надану допомогу, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, зокрема, розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Олександру Положевцю (с.Положево) за забезпечення транспортним засобом для участі спортсменів у змаганнях.

Бажаємо нашим юним дзюдоїстам досягти великих успіхів та перемог у наступних чемпіонатах, турнірах та змаганнях.

1

Коментарі
26 Лютого 2020, 10:19
Потрібно бути відвертим,з Писачука спортсмен такий же як і депутат.Любить людина попіаритись на чужих досягненнях.Сором пане Олексій.А загалом наша молодь молодці.Так тримати
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024