Патрульні дали поради водіям, як діяти під час негоди

24 Лютого 2020, 16:25
Дощ на дорогах / Фото ілюстративне 1563
Дощ на дорогах / Фото ілюстративне

Водіїв та пішоходів закликали бути обережними на дорогах.

«За прогнозами синоптиків, сьогодні і кілька наступних днів погода буде похмурою, очікується дощ, мокрий сніг, пориви вітру. Тому одягайтесь тепліше, не забувайте про парасольки та світловідбивні елементи», –  написали на сторінці волинських патрульних у Facebook.

У дощ, а особливо з настанням сутінків, водіям і пішоходам для підвищення безпеки рекомендують обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні заздалегідь увімкнути на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходам бажано використовувати світлий одяг і світловідбивальні елементи, які допоможуть водіям побачити їх на дорозі здалеку.

Перше і найважливіше правило в умовах поганої погоди і обмеженої видимості – дотримуватися безпечного швидкісного режиму та дистанції. Якщо їх дотримуватися, водій авто матиме можливість вчасно відреагувати на зміну дорожньої ситуації і при необхідності безпечно зупинитися перед несподіваною перешкодою, адже в екстреній ситуації автомобіль значно легше контролювати саме при русі на невеликій швидкості.

Коментарі
25 Лютого 2020, 17:47
Там був кабінет колишнього головного лікаря Шацької ЦРЛ.<br/>То можна продати теперішньому. Зарплата позволяє.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39