Романтичний вечір у «Лісовій пісні» провели із заслуженим артистом України

21 Лютого 2020, 13:00
4155

Незабутній романтичний вечір у День святого Валентина організували у санаторії «Лісова пісня» для тих, хто приїхав у волинську здравницю відновити своє здоров’я або ж просто відпочити.

В цей особливий день завітав з концертом заслужений артист України Зеновій Гучок, пише газета «Новий погляд+».

Не оминули нагоди відвідати концерт відомого львівського співака й працівники «Лісової пісні», мешканці Шацька та сусідніх сіл. Артист запалював публіку не лише відомими українськими шлягерами, а й власними авторськими піснями про любов до рідної землі та палке кохання («Черемхова віхола», «Білий сніг», «Дякую тобі, кохана, що ти у мене є»), про дивні Карпатські гори («Ти повернешся, кохана», «Водопад», шлягер «Дика ружа») та ще багатьма іншими відомими піснями, котрі не одне десятиліття є популярними у багатьох поколінь українців. Навіть усім залом гучно підспівували артисту відомі шлягери.

2

Яскравим та феєричним доповненням святкового вечора стали танцювальні номери у виконанні львівського шоу-балету «Атлантік» Тетяни Мазуркіної

Приємним сюрпризом для глядачів став віночок пісень, що пролунав у перерві між виступами артиста у виконанні дзвінкоголосої Оксани Цвинкилевич із села Самійличі Шацького району, що ще раз підтвердив: у нашому краї таки є таланти! Дівчина виконала пісні, що протягом десятиліть співали такі артистки української естради як Софія Ротару, Квітка Цісик та інші. Зеновій Гучок подякував дівчині за чудове виконання пісень та запросив її виступити на фестивалі у Львові, який відбудеться на початку травня.

7

Гучні оплески глядачів та вигуки «браво!» стали яскравим свідченням непересічного таланту митця української сцени, котрий з концертами гастролював не лише по містах України, а й Великобританії та Австралії.

На завершення концерту Зеновій Гучок подякував отцю Михайлу, настоятелю Свято-Дмитрівського храму села Самійличі, та незрівнянній Ользі Гайовій, завідувачці відділенням культури санаторію, за сприяння та допомогу в організацію концерту, а публіці – за щирі оплески та теплу атмосферу!

1

1

1


2

1

1

7

4

2

3

2

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024