Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть вже цього року

20 Лютого 2020, 19:00
Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть вже цього року 3576
Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть вже цього року

Новий проєкт – реконструкцію лікувального санаторію «Лісова пісня», який на початку року з ініціативи голови ОДА Юрія Погуляйка включили до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, підтримали у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Про це стало відомо під час засідання Комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), яка сьогодні відбулась у місті Києві, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Проєкт «Реконструкції лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького району фінансуватиметься за кошти ДФРР та обласного бюджету.

Читайте також: Проєкт реконструкції басейну в «Лісовій пісні» пройшов конкурсний відбір на регіональній комісії

Зі слів голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, добудова «Лісової пісні» – пріоритетний проєкт для Волинської області, тому його підтримали і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, і депутати обласної ради.

Нагадаємо, що на початку каденції Юрій Погуляйко особисто відвідав санаторій «Лісова пісня», що у селі Гаївка Шацького району, та оглянув будівлі, що потребують ремонту. Ще тоді директорка закладу Руслана Дибель, розповідаючи про санаторій, зауважила, що деякі ремонтні роботи їм вдається робити власними силами, однак будівництво басейну і утеплення будівель потребують суттєвого фінансування, якого у закладу немає. Раніше «Лісова пісня» подавала проєкт на розгляд регіональної комісії по ДФРР, однак – без успішно.

Читайте також: У санаторії «Лісова пісня» можна пройти реабілітацію за кошти Фонду соцстраху

На Пісочному зимують лебеді та велика зграя лисок

Варто наголосити, що інвестиціний проєкт «Реконструкція лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в с. Гаївка Шацького району пройшов відбір шляхом голосування на веб-сайті «Он-лайн платформа Мінрегіону» та набрав найбільшу кількість балів, що збільшило ймовірність його включення до переліку об'єктів, які фінансуватимуться з ДФРР.

1

1

1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром