За сім днів - більше 30 звернень до поліції Шацька

04 Лютого 2017, 18:00
1568

За сім днів до Шацького відділення поліції надійшло більше 30 звернень та повідомлень про правопорушення.

Сімейні та сусідські сварки, що деякі з них супроводжувались нанесенням тілесних ушкоджень, зникнення коштів, пожежа, та убивство – це не повний перелік тих подій, які трапились. Окрім того, за тиждень повідомлено про смерть трьох осіб.

24 січня надійшла заява від жителя селища гр.. Н, про те, що гр.. З. з групою осіб, не маючи відповідних повноважень, 15 січня проник до авто заявника, провів огляд, знімаючи усе на мобільний телефон.

Мабуть, чи не найбільше район сколихнуло вбивство, яке сталося 29 січня в с.Хрипськ. Під час бійки 71-річний житель села вдарив ножем свого 27-річного односельчанина. Пенсіонеру повідомлено про підозру вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України. Затриманого доправили в ізолятор тимчасового тримання №2 м. Ковель.

Декілька разів повідомляли і про зникнення коштів: один раз – чималої суми з карткового рахунку в банку, двічі – про зникнення коштів з будинку. Телефонний шахрай, представившись працівником одного з банків, намагався видурити особисті дані в жителя с.Світязь. 26 січня був анонімний дзвінок про продаж безакцизних спиртних напоїв біля одного з магазинів селища, який здійснювали невідомі особи.

Про зникнення близької родички, жительки с.Острів’я, повідомив місцевий мешканець. За його словами, та два тижні тому жінка зібралася та поїхала в Любешівський район та не повернулась. Далі надавати будь-яку інформацію заявник відмовився.

Про самовільне зайняття підприємцями орендованої Шацьким районним споживчим товариством земельної ділянки та з проханням перевірити законність здійснення підприємницької діяльності цими підприємцями повідомив голова товариства.

Інформували поліцію і про ДТП між селами Плоске та Вілиця, та про пожежу в будинку в с.Світязь. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром