На сесії обласної ради делегація зі Світязя висловила обурення діями Держгеокадастру

03 Лютого 2017, 13:00
1626

Волинські обранці на сесії обласної ради, яка відбулася 2 лютого, негативно оцінили роботу начальника управління Держгеокадастру області. 

Про це пише Волинь24.

Перед волинськими обранцями про свою роботу звітував начальник головного управління Держгеокадастру у Волинській обалсті Василь Василенко. Попри те, що сам він назвав чимало здобутків та позитивних результатів у роботі відомства, депутати розкритикували діяльність Василенка. 

Зокрема, на сесію прибули мешканці Світязької сільської ради Шацького району разом із сільським головою Миколою Цвидом, у яких до пана Василенко чимало запитань. 

За словами сільського голови, люди, які живуть на території пансіонату "Шацькі озера", роками не можуть приватизувати землю під будинками. За останні два місяці управління тричі звернулося до сільради з клопотаннями про погодження надання земельних ділянок мешканцям Любомльського та Володимир-Волинського районів. 

Під час розгляду проекту рішення зчинилася дискусія серед учасників АТО. Адже окремі із захисників вийшли до трибуни, щоби стати на захист Василя Василенка. Мовляв, з ним працюється нормально. Натомість у залі стали лунати заяви, що начальник управління використав “атошників” у своїх інтересах. 

На що голова облради Ігор Палиця емоційно заявив: “Ви поступили дуже непорядно! ...Не хочу казати матом. Але сидіти будете після цієї сесії”. 

Зрештою, більшість обранців проголосувала за те, аби звернутися до міністра АПК Тараса Кутового щодо невідповідності Василя Василенка займаній посаді

Коментарі
03 Лютого 2017, 16:57
Висловила обурення??? Та Василенка повісити треба ,оце саме добре лікування!
03 Лютого 2017, 23:57
не до василенка питання а до керівників району і особливо сільської ради ви наробили галасу а дерибан і ДАлі буде
06 Лютого 2017, 22:22
всі хїто отримав землю без погодження органів місцевого самоврядування отримали її не законно де позови голови рда про скасування наказів василенка?
06 Лютого 2017, 22:24
ХТО З МІСЦЕВИХ ДЕРИБАНЩИКІВ ЗБИРАВ ГРОШІ ЗА ЗЕМЕЛЬКУ ГОТУЙТЕСЬ ТУТ УЖЕ НА НАЙДУ НЕ СПИШЕТЕ
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024