Учасників АТО запрошують пройти безкоштовну реабілітацію

02 Лютого 2017, 16:55
1363

Учасники АТО Шацького району мають можливість отримати безкоштовну психологічну реабілітацію в реабілітаційних установах України.

Про це йдеться на сторінці громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції, органи соціального захисту населення організовують направлення учасників АТО до реабілітаційних установ.

Реабілітаційні послуги надаються учасникам АТО в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг. Остання дата прибуття учасників АТО до реабілітаційних установ має бути не пізніше 14 березня 2017 року.

За додатковою іформацією звертайтеся в управління соціального захисту населення Шацької райдержадмінстрації, громадську організацію "Ветерани АТО Шацького району" та в Шацький районний військовий комісаріат.

Коментарі
02 Лютого 2017, 20:56
цікаво хто буде там реальні хлопці які воювали ? чи менти і сбушники які по блокпостах 70 кілометровій зоні горілку хляли???
02 Лютого 2017, 23:31
Фото на картинки це готелі в які посиляють наших героїв, і це нежарт, тендери повигравали санаторії КОНЮШНІ які завеликі державні кошти ненадають належних послуг...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром