Шацька флористка Любов Сіжук поділилася із безробітними секретами свого успіху

13 Лютого 2020, 09:26
Шацька флористка Любов Сіжук поділилася із безробітними секретами свого успіху 4387
Шацька флористка Любов Сіжук поділилася із безробітними секретами свого успіху

До відомої в Шацьку флористки – майстрині виготовлення композицій із квітів Любові Сіжук – завітали безробітні, котрі зацікавилися цією професією, та працівники Шацької районної філії Волинського ОЦЗ.

Зустріч з підприємицею, котра вже більше двох десятків років має «квітковий» бізнес, відбулася в рамках реалізації проєкту «Успіх в дії», йдеться на сторінці Шацької служби зайнятості у фейсбук.

Власниця квіткового магазину «Лілея» поділилась власною історією становлення бізнесу. Розповіла як вона втілює у композиції, декорації чи букети квітів побажання кожного замовника.

Пані Любов має одну із найщасливіших у світі професію, адже флористика як декоративно-прикладне мистецтво відома всім, але не кожен знає, наскільки позитивно цей вид творчості впливає на стан людини. Саме спілкування з живими квітами заспокоює, балансує і гармонізує душу, а ще відкриває очі на красу цього світу, яка оточує нас усюди.

На завершення зустрічі Любов Андріївна показала, як виготовляє квіткові композиції до Дня закоханих та прикрасила Стрітенські свічки.

Зустріч надихнула всіх не тільки гарним настроєм, магією краси, а й спонукала задуматись над реалізацією власного потенціалу, втіленням своїх вмінь і захоплень у прибуткову справу.

Читайте також: Шачан запрошують на військову прикордонну службу за контрактом

4

3

3

6

5

3

3

3

3

 

Коментарі
14 Лютого 2020, 10:53
Тьотя Люба ви молодець!!! Гарного вам бізнесу і прибуткового!!!
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024