На озері Кримно інспектори спіймали двох браконьєрів

11 Лютого 2020, 19:14
2583

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд водоймами Шацького району. 4 лютого зафіксували грубі порушення правил рибальства.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Інцидент стався на озері Кримно, поблизу села Мельники Шацького району. Викрили двох громадян, які здійснювали вилов риби забороненими знаряддями – двома риболовецькими сітками. Завдяки оперативним діям рибпатрульних порушникам не вдалося завдати шкоди рибним запасам.

На осіб оформили два адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до суду для притягнення правопорушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

У зв’язку з нестабільною погодною ситуацією Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути обережними на льоду. А враховуючи нестійкі погодні умови, зовсім відмовитись від виходу на кригу.

Довідкова інформація: 

Любительський лов риби взимку дозволяється на ділянках поза межами зимувальних ям зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’ять на рибалку, а на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти (відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства).


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024