Учні Піщанської школи стали призерами обласних олімпіад

11 Лютого 2020, 14:23
Учні Піщанської школи стали призерами обласних олімпіад 2588
Учні Піщанської школи стали призерами обласних олімпіад

Піщанські школярі представляли школу на районних та обласних олімпіадах.

Школярі ЗОШ І-ІІІ ст. с.Піща в районних олімпіадах здобули перемоги з п'яти навчальних предметів. Таким чином, рекордна кількість учасників від піщанської школи представляла Шацький район на ІІІ обласному етапі олімпіад в місті Луцьку, йдеться на сторінці навчального закладу у фейсбук.

Учень 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с.Піща Владислав Богута продемонстрував відмінні вміння та навички під час участі в обласній олімпіаді з трудового навчання і здобув ІІІ місце. Вітаємо Владислава та його керівника Ткачука А.М. бажаємо подальших здобутків!

Учениця 11 класу Іванка Слободян досягла високих результатів під час проведення обласних олімпіад з географії ( керівник Кравченко О.М.) та історії (керівник Цюп'ящук А.П.). З обох предметів Іванка здобула треті місця. Хочемо особливо виділити наполегливість, відданість та відповідальність, з якою учениця підходить до навчання і підготовки до конкурсів та олімпіад. Бажаємо успішного проходження ЗНО та вступу в омріяний вищий заклад освіти.

Ще одна учениця 11 класу Богута Богдана проявила бездоганні знання з хімії та біології (керівник Ткачак В.І.) і здобула перемоги в районних етапах олімпіад з обох предметів. Богдана достойно представила нашу школу і район під час обласного етапу. Залишається тільки пожаліти, що такі старанні учениці завершують навчання в нашій школі. Бажаємо успішного проходження ЗНО і опанування бажаної професії.

Читайте також: Світязькі ліцеїстки стали призерками обласних олімпіад

2

2

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром