Вихованці Шацького СК «Торнадо» змагалися на Всеукраїнському турнірі з дзюдо в Києві

11 Лютого 2020, 12:10
Вихованці Шацького СК «Торнадо» змагалися на Всеукраїнському турнірі з дзюдо в Києві 2412
Вихованці Шацького СК «Торнадо» змагалися на Всеукраїнському турнірі з дзюдо в Києві

Юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у VII Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2010 років народження.

Всього участь взяло 700 юних спортсменів з різних областей України, йдеться на сайті Шацької РДА.

Змагання проводилось у Київі на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Школа спорту» з метою популяризації та розвитку дитячого дзюдо, підвищення майстерності юних спортсменів, зміцнення дружніх відносин вихованцями-спортсменами та виконання розрядних вимог.

У підсумках змагання в запеклих сутичках перемогу здобула юна вихованка СК «Торнадо» Діана Купира, яка зайняла друге місце. Переможниця турніру нагороджена дипломом, медаллю та призовим подарунком.

Спортсменів до змагань готували тренери Шацького спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» висловлюють слова подяки начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького лісового коледжу імені В.Сулька Ігореві Жмурку, ПП «Волинська ягідка» та депутатам Волинської обласної ради від групи «Патріоти Волині» Володимиру Бондарю, Вячеславу Богдану за підтримку та сприяння розвитку фізичної культури та спорту, зокрема розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Бажаємо нашим юним дзюдоїстам гарних подорожей та подальших перемог.

Коментарі
11 Лютого 2020, 23:36
Запроданці.Дякують тим негідникам,які напряму причетні до знищення Шацького поозерья
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024