Піщанська школа реалізувала два проєкти за майже 70 тисяч гривень

06 Лютого 2020, 09:28
Піщанська школа релізувала два проєкти за майже 70 тисяч гривень 2092
Піщанська школа релізувала два проєкти за майже 70 тисяч гривень

У 2019 році загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Піща вперше взяла участь в конкурсі проєктів місцевих ініціатив, де від навчального закладу представили два проєкти.

Завдяки першому – «Проект на закупівлю Інтерактивного комплекту для кабінету фізики  у ЗОШ І-ІІІ ст. с.Піща» – придбали комплект на суму 54,4 тисячі грн. Завдяки конкурсу місцевих ініціатив навчальних закладів Шацького району школа отримала новеньку інтерактивну дошку, ноутбук, проєктор. Обладнання встановили своїми силами, – йдеться на сайті Шацької районної ради.

Другий проєкт «Закупівля комплекту стендів для кабінету захисту Вітчизни та деревообробного верстата Белмаш 2500 для шкільної майстерні у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Піща» був розроблений з двох частин:

1) закупівля стендів для захисту Вітчизни;
2) закупівля деревообробного верстата Белмаш 2500 для шкільної майстерні.


1

За рішенням комісії, фінансування отримала лише перша частина проєкту. Тож для цього закупили стенди для кабінету захисту Вітчизни на суму 14 тисяч гривень.

Реалізація цих проєктів покращила матеріальну базу школи, удосконалила умови навчання, зацікавила дітей навчальною діяльністю та підвищило рівень результативності навчальної діяльності.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024