У Шацьку засуджених осіб інформуватимуть про ринок праці

05 Лютого 2020, 16:36
2630

У Шацьку осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, консультуватимуть фахівці трьох служб стосовно регіонального ринку праці.

З цією метою 4 лютого відбулася робоча зустріч, участь в якій взяли провідний юрисконсульт Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Святослав Дацик, начальник Шацького РС з питань пробації Олександр Азбутов та представниці Шацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Смоляр та Оксана Левак, йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у фейсбук.

Під час спілкування представники служб домовились про співпрацю у таких напрямках:

- інформування засуджених осіб про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, соціальний захист, можливості та послуги державних органів та установ.
- підтримка та консультування засуджених щодо законодавства, що стосується реалізації права на працю та соціальний захист.
- підтримка комунікації, взаємодія та обмін інформацією для ефективної соціальної адаптації засуджених осіб.

Також узгодили дату наступної зустрічі задля безпосереднього консультування засуджених з актуальних питань щодо законодавства та регіонального ринку праці.

Читайте такожЩо робити людині, коли їй присвоїли статус безробітного


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024