Дві вихованки Шацького БДЮТ здобули перемогу в обласному конкурсі малюнків

04 Лютого 2020, 11:27
2779

В обласному конкурсі дитячих малюнків вихованців позашкільних закладів «Безпека дитини – добробут країни» Шацький Будинок дитячої та юнацької творчості посів найвищу сходинку.

Володарями відразу двох перших місць  стали вихованки гуртків «Веселка» Софія Гловацька, шацька гімназистка (керівниця Олена Козак) та «Ми малюємо світ» Єлизавета Левак, світязька ліцеїстка (керівниця Ірина Вензловська). 

Роботи Софії «Надійне плече» та Лізи «Розвага чи небезпека?», виконані в техніці живопису, без сумніву, підкорили журі конкурсу. А воно, в свою чергу, відмітило високий рівень підготовки учасників саме в живописі,  а також зауважило емоційність, динаміку, передачу настрою, кольору, технічну майстерність, відповідність заданій темі й цілком індивідуальні погляди вихованців на проблему безпеки дітей та особисті патріотичні переконання в умовах сьогодення.

Всього на захід було представлено 77 робіт образотворчого мистецтва в живописі та графіці учасниками молодшої, середньої та старшої вікових категорій.

3
Софія Гловацька
Софія Гловацька

4

4
Єлизавета Левак
Єлизавета Левак

5

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром