Шацьк: відбулося засідання громадської ради

28 Січня 2017, 09:50
1476

Небайдужість і активну громадську позицію у вирішенні проблем життя району довели учасники засідання громадської ради при Шацькій районній державній адміністрації, яке відбулося 27 січня в залі засідань Шацької районної ради.

У роботі засідання громадської ради взяли Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації та Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, – повідомляють у РДА.

Голова громадської ради Адам Дударчук  виступив із промовою щодо історичних подій у зв’язку з Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту (27 січня) та днем пам’яті Героїв Крут (29 січня).

 «Ці події, не дивлячись ні на що, назавжди залишаться світлими в нашій пам’яті, для того, щоб наступні наші покоління зберегли пам’ять про цю трагедію з метою запобігання в майбутньому актам геноциду і охороняли, як пам’ять історії, місця, де відбувалися подвиги наших героїв» - зазначив Адам Харитонович.

З другого питання порядку денного про план роботи громадської ради при райдержадміністрації інформувала Олена Гуж, завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації. Члени громадської ради обговорили перелік питань, внесені пропозиції були взяті до уваги, погоджені і подані на затвердження голови райдержадміністрації. Під час обговорення, Олена Іванівна,  відзначила активну роботу членів громадської ради та їх участь в житті району, а саме участь в організаційних комітетах з відзначення в районі державних та знаменних свят, а також зауважила на тому, що керівництво району дослухається до думки громадськості і сприяє у вирішенні актуальних проблем, які виникають у життєдіяльності громадян нашого району.

Також на засіданні члени громадської ради спільно з керівниками району обговорили ряд питань щодо організації та проведення заходів в районі з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 28-ї річниці виведення військ з Афганістану (15 лютого) та вшанування Героїв Небесної Сотні (20 лютого).

На завершення, голова райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук висловили свої побажання та пропозиції щодо організації окремих громадських заходів і закликали представників громадських організацій до плідної співпраці, взаєморозуміння, а також у належній підтримці з боку громадянського суспільства в цілому.

Коментарі
28 Січня 2017, 12:17
все в гарних традиціях совка -поговорили про ніщо
28 Січня 2017, 12:36
це точно!<br/>а сосни, сатаність? в тих питаннях порозбирались би)
28 Січня 2017, 13:30
У нас вміють нагороджувати до Дня незалежності тих , хто був колись категорично проти , мобілізовувати тих, хто має явні хвороби , ставити головами ветеранів тих , хто народився за рроків 10 після, головами профкому - хто і непісне проти влади і так далі.... КОТИМОСЯ...
28 Січня 2017, 15:46
ЦЕ НЕ ГРОМАДСЬКА РАДА А БЮРО ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЯКА І ДАЛІ ПРОЦВІТАЄ У ШАЦЬКОМУ РАЙОНІ
28 Січня 2017, 21:26
Поясніть мені що робить голова партії регіонів Шацького району з нинішніми керівниками в одному приміщенні та ще й щось пропонує.З допомогою таких проплачували на виборах і привели до влади нечисть.У людей дуже коротка память і треба не тільки памятати а ще й аналізувати хто причетний до подій в минулому
28 Січня 2017, 23:10
добавте у цю раду ще найду і кличте януковича назад бо все вже повернулось малий карпук представляє старого голядинець аналогічно єрофежва залишилась то нащо та революція була на майдані
29 Січня 2017, 01:04
Ніхто з нормальних людей не може за цими упирями пробитися або не хоче А старе не тоне що зробиш
31 Січня 2017, 23:13
МИ СКОРО ПРИЙДЕМ У ГОСТІ
31 Січня 2017, 23:34
а нинішні керівники в районі це регіонали
08 Березня 2017, 18:05
СКІЛЬКИ ІХ МОЖНА ТЕРПІТИ
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром