«Поспіши – врятуй життя»: малюнок вихованки Шацького БДЮТ здобув перемогу на обласному конкурсі

29 Січня 2020, 16:15
3235

Анна Писачук, вихованка Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості (шацька гімназистка), яка займається в гуртку «Диво-намистинки»  під керівництвом Олени Козак, перемогла в обласному конкурсі малюнків «Потрібні дітям, як вода – правила безпеки та здоровий спосіб життя».

28 січня провідний інспектор Шацького РВ УДСНС Вадим Кусько нагородив дівчину обласною грамотою управління освіти і науки Волинської ОДА та Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області за перемогу та вручив  цінний подарунок.

Конкурс проходив серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з метою вивчення правил пожежної, екологічної безпеки та основ безпеки життєдіяльності, популяризації професії пожежника-рятувальника, ознайомлення дітей з діяльністю громадських та державних структур у сфері попередження, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Малюнок нашої вихованки «Поспіши – врятуй життя» здобув перемогу з-поміж 240 робіт, поданих на конкурс. Журі відмітило його високий рівень виконання, актуальність теми, оригінальність та втілення творчої ідеї і задуму.

Творчими роботами діти намагалися привернути увагу громадськості до проблем пожежної безпеки, поведінки на воді, збереження екосистеми від людської недбалості.

 

3

2

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром