Смерть від пожежі, пограбовані магазини та викрадений автомобіль – події тижня

27 Січня 2017, 13:00
1857

27 звернень у Шацьке відділення поліції надійшло у період з 18 по 23 січня.

Зокрема, за цей період було повідомлено про смерть трьох людей (Положево, Піща, Шацьк). В один день надійшли повідомлення про два проникнення у магазини села Голядин, куди зловмисники "Завітали", розбивши вікно (з одного з магазинів було викрадено 400 гривень). Спокусилися зловмисники і на продуктовий магазин в селі Смолярі Світязькі, також розбивши вікно. Сума збитків встановлюється. В цьому ж селі про те, що до нього в будинок вночі проникли невідомі особи, зранку 21 січня повідомив господар, який не ночував удома.

Тричі повідомляли про невідомих осіб, які лежали біля магазину «Забудовник» (смт Шацьк), біля паркану відділення поліції (особі потрібна була допомога), біля дороги між Шацьком та Світязем.

20 січня також повідомили й про неординарну як для району подію: чоловік поблизу одного з магазинів селища пропонував купити боєприпаси. Виїздом КП, ГРПП та СОГ було встановлено, що житель Шацька, раніше судимий, зберігав у будинку бойові патрони калібру 7,62 в кількості 24 штуки. Вилучені боєприпаси направлено у Волинський НДЕКЦ.

Наступного дня сталася й пожежа у житловому будинку с.Пулемець, в якій загинула місцева жителька.

Про викрадення автомобіля Пежо Партнер біля магазину «Едельвейс», що в с.Піща, пізно увечері 21 січня повідомив власник автотранспорту, житель с. Гуща Любомльського району. На виїзді із смт Шацьк 22 січня сталося ДТП: автомобіль Форд Фокус в’їхав у стовп. На щастя, ніхто, окрім авто, не постраждав.

23 січня надійшла заява від мисливців Шацького району про те, що вони просять притягнути до кримінальної відповідальності гр. З, жителя смт Шацьк, який надав неправдиві відомості про нібито здійснюване ними незаконне полювання. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39