Веслувальнику з Шацька вручили посвідчення заслуженого майстра спорту України

27 Січня 2017, 00:30
Андрій Корець - четвертий справа 2704
Андрій Корець - четвертий справа

Веслувальнику з селища Шацьк Андрію Корцю, який розпочинав свою спортивну кар'єру в Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі, вручили посвідчення заслуженого майстра спорту України з веслування на човнах «Дракон».

Про це інформує Галичина спортивна.

25 січня 2017 року у Львівській облдержадміністрації за участю заступника голови-керівник апарату Маріанни Вільшинської відбулося традиційне щомісячне відзначення найкращих спортсменів Львівщини та їхніх тренерів за підсумками листопада 2016 року.

В урочистій атмосфері за участю численних журналістів начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода вручив нові посвідчення 12 заслуженим майстрам спорту України з веслування на човнах "Дракон".

Веслярі Львівщини, виступаючи в новому для України виді спорту, справді вразили світову спортивну спільноту, ставши триразовими чемпіонами світу в чоловічому човні Д-12 на дистанціях 200, 500 та 2000 метрів.

До складу цього екіпажу увійшли 12 представників Львівщини: Віктор Свиридюк, Едуард Шеметило, Денис Камерилов, Володимир Троцюк, Артем Баландін, Ростислав Білінський, Андрій Маслюк, Володимир Бородулько, Віталій Вергелес, Роман Бундз, Андрій Корець та Оксана Пилипів.

Читайте на сторінках видання інші матеріали про спортивні успіхи Андрія Корця

Веслувальник із Шацька здобув титул чемпіона Європи

Шачанин у складі збірної України здобув золото на чемпіонаті світу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром