В Шацьку урочисто відкрили приміщення початкових класів школи

23 Січня 2017, 22:00
4980

В районному центрі відбулося урочисте відкриття приміщення початкових класів Шацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії.

23 січня до Шацька прибув Володимир Гунчик, голова Волинської обласної державної адміністрації, аби разом із районною і селищною владою відкрити нове приміщення початкової школи. 

2

 

Високих гостей на шкільному подвір'ї зустрічали  учні, вчителі та директор навчального закладу Валерій Михальчук. Брама з жовто-блакитних кульок, коровай на вишитому рушнику - все це у поєднанні з теплими словами вітань створили атмосферу свята.

Після того, як директор ТзОВ «Житлобуд -2» Леонід Стефанович вручив учням почакових класів символічний ключ від нової школи, а керівники перерізали стрічку, делегація вирушила на екскурс новими приміщеннями.

1

1

3

1

2

3

2

2

 

Світлі коридори, великі вікна, на стінах і підлозі - кольорові букви і цифри, квіти і метелики. Передбачені в школі комфортні внутрішні туалети, простора учительська тощо. Гості завітали і на уроки, оглянули класи.

1

1

2

1

1

2

2


Урочистості продовжились в одному зі шкільних кабінетів.

-Добудова Шацької школи - це одне з багатьох завдань, які обласна влада ставить перед собою в районі. Ми розпочали третій етап добудови навчального закладу: з актовим залом, комфортною їдальнею, додатковими класами. На сьогодні вже виготовляється проектно-кошторисна документація. Сподіваюся, що будівельні роботи розпочнуться цього року, а наступного успішно завершаться. І ми всі разом знову тут зберемося, аби відкрити цілісний шкільний комплекс, - відзначив у своєму виступі Володимир Гунчик.

2

2

2

3

3

 

Привітали дружній шкільний колектив із святом відкриття Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, Леонід Стефанович, директор ТзОВ «Житлобуд-2», та Валерій Михальчук, директор школи.

Будівіельники за свої старання, за якісну роботу отримали грамоти.

Наостанок представникам влади та будівельникам подякувала за можливість дітям навчатися в затишних приміщеннях мама учнів і вчитель Шацької школи Оксана Данилюк. А учні під керівництвом педагога-організатора школи Вікторії Сидорук подарували присутнім невеликий концерт.

2

2

 

Коментарі
24 Січня 2017, 03:31
Гунчику, аби тільки попіаритись.. а сам напевне вже земельку собі придивляється біля Світязя щоб дачу побудувати..напевне вже місцевим князькам дав завдання про виділення землі.. от трудяги державні..
24 Січня 2017, 09:04
Ну навіщо вже все паскудити ,будьмо хоч трохи оптимістами, адже не все так погано.
24 Січня 2017, 09:42
Гунчик вже нарізав собі земельку біля Іллічьовкі разом з шушерою ,пардон(суддями,митниками,прокурорами і іншею нечістю)....
24 Січня 2017, 10:03
Раді за вас шачани ! А от в нас в Піщі дітки мабуть не цього сорту . Влада проігнорувала зробити хотяби внутрішні туалети .А в старі ветхі приміщення не хоче Гунчик подивитись. Так. так... ваші діти тут не вчаться .Слава вам !
24 Січня 2017, 16:39
А як було би гарно якби дітки в шкільній формі ! .. в святкових комірцях . погодьтеся-- це урочисто дисциплінує !
24 Січня 2017, 18:54
А ви запитайте у своїх онуків, чи хочуть вони одягати шкільну форму
24 Січня 2017, 20:13
Ще б Гунчика вп завели у ростанську школу де колись покійний клімчук і з найдою відкривали і витанцьвували перед людими а школа до цих пір не прийнята в експлуатацію а діти то вчаться і не теба було віннічуку з куськом ні корольчуку з віннічуком побачимо чи треба голядинцю з карпуком
24 Січня 2017, 21:09
Люди не треба злоби і цинізму. Звичайно проблем багато скрізь але погодьтесь що це хороша подія. Школа побудована для наших діток .І хто памятає -почалась добудова школи при Найді .Хватило там роботи і Віннічуку і Корольчуку і Сидоруку.
25 Січня 2017, 04:38
Добивайтеся, щоб вам добудували школи, потерпіть рік-другий, але щоб мали нове гарне приміщення, таке, як і в Шацьку. Діток ваших шкода, тому тисніть щоєсили на владу.
25 Січня 2017, 08:56
якби найда гроші не вкрав була б школа у піщі і в ростані
25 Січня 2017, 11:36
Так працювали, що аж втомилися. Ходили один поза одним і робили розумний вигляд. Робітники! А друга зміна як була, так і є. І щоб в такій школі, з якої хочуть зробити опорну, не було актового залу!!!
26 Січня 2017, 03:08
Буде ще третя добудова, де зроблять актовий зал, нову їдальню і ще класи. <br/>На разі не можуть молодші класи посалити за парти старшокласників, тому найменші вчаться в дві зміни.
26 Січня 2017, 17:34
Як би Борсук НФ начальник відділу освіти не виготовила проект на Шацьку школу і її не включили в окреме фінансування і з держбюджету ми мали б дулю з маком а те що у 2016 році з цієї школи зняли мільйони і передали м Луцьку то ЦЕ УСПІХ ВІННІЧУКА КОРОЛЬЧУКА і КАРПУКА
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром