Волинян застерігають від нового виду шахрайства

21 Січня 2017, 19:20
1819

Вигадали новий вид шахрайства за допомогою карток державного ПриватБанку. Волинян просять бути обачними і пам'ятати, що головна умова фінансової безпеки – нерозголошення конфіденційних даних.

Про це інформують Волинські новини.

Про це у соцмережі пише керівник прес-служби «ПриватБанку» у Луцьку Оксана Швець: 

"На жаль, люди продовжують вірити дзвінкам від банку та розголошувати свої персональні дані (коди, секретні паролі та ін.)

Так от стосовно SMS з інформацією, що ваші рахунки та картки буде заблоковано, та дзвінків нібито від служби безпеки банку.

Друзі, ще раз звертаємо вашу увагу, що ці повідомлення є фейковими, та просимо ігнорувати цю інформацію, не телефонувати на зазначені в SMS номери та не поширювати необґрунтованих чуток.

Нагадуємо, що ПриватБанк ніколи не запитує жодних конфіденційних та персональних даних клієнтів у телефонному режимі та закликає клієнтів не телефонувати у відповідь на незнайомі номери.

Щоб убезпечити себе від шахрайства, слід завжди пам’ятати, що головна умова фінансової безпеки – нерозголошення конфіденційних даних, таких, як ПІН-код картки, пароль доступу до рахунку або послуг банку, CVV-код картки, строк її дії, номер паспорта, ІПН тощо.

Це конфіденційна інформація, і передача її третім особам категорично заборонена.

Будьте обачливі та обережні, а також нагадайте ці прості правила рідним та знайомим", - наголошує керівник прес-служби Оксана Швець.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром