Шацьк: відбулися урочистості, присвячені Дню Соборності України

20 Січня 2017, 21:20
1849 Джерело: shaadm.gov.ua

20 січня в в залі засідань Шацької районної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня Соборності України.

Участь у заході взяли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, Шацького районного військового комісаріату, ветерани, учасники АТО, волонтери, керівники установ і організацій району, - інформують у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.


З доповіддю виступив Василь Голядинець, голова райдержадміністрації.

-Вшановуючи сьогодні 98-му річницю від дня проголошення Акта злуки земель Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки в єдину, соборну Українську державу, про яку мріяли багато поколінь українців, ми повинні усвідомити нашу відповідальність перед майбутніми поколіннями за утвердження Української самостійної держави. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти великої мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою будуть пишатися наші нащадки - наголосив Василь Володимирович.

Голова райдержадміністрації висловив слова вдячності усім, для кого поняття «самостійна Україна» було в усі часи релігією, змістом життя, тим, хто самовіддано сіяв зерна і плекав перші паростки національного духу, тим, в чиїх серцях завжди жила незгасна зоря України, тим, хто віддав своє життя за волю народу, за територіальну цілісність нашої держави на Сході України.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять патріотів, героїв України, які відділи життя в боротьбі за волю і незалежність України.

Перед присутніми виступив Сергій Карпук, голова районної ради, який наголосив на надзвичайно важливій події української історії, яка залишається всенародним, національним святом волевиявлення українців на возз'єднання українських земель в єдину державу. 

Також привітав із знаменною подією учасників зібрання Адам Дударчук, голова районної організації ветеранів. 


 

Аматорський колектив районного будинку культури та викладачі дитячої музичної школи всім присутнім на заході подарували святковий концерт.
На завершення урочистих зборів представники районної влади здійснили покладання квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку.

1

1

 

 

Коментарі
21 Січня 2017, 10:15
Саме так -- усвідомлюючи відповідальність перед майбутніми поколіннями ...... Василю тримай марку жителів Шацького району ! Не будь популістом як С.Карпук .!
21 Січня 2017, 16:25
Такі заходи проводити у залі де може взяти участь сорок чоловік проводити це жах Але народ заслуговує на таку владу яку має НУ навчіться правильно проводити такі заходи
21 Січня 2017, 17:30
ну ровели то і провели не всерівно де?
21 Січня 2017, 17:31
скоро в карпука в кабінеті будуть проводити
21 Січня 2017, 23:25
А чому в Карпука?
22 Січня 2017, 16:05
Бо справжній керівник району карпук в н і ці що на фотографії всі три регіонали Дивно виходить регіонали закликають любити Україну її соборність Де ж ті патріоти поділись прввий сектор бют захарко свобода?
23 Січня 2017, 12:30
А ти Іване хто сам, помічник головного лікаря? Скоро представим тебе людям.
23 Січня 2017, 17:32
правда штука гірка і не кожен хочу признати що цого мають за дурня але у шацькому районі це факт а про себе я і сам подбаю і постою як треба
24 Січня 2017, 16:20
Поки не вирішиться питання ремонту будинку культури,то такі заходи й надалі будуть проходити по різних приміщеннях селища.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39