Оперативна інформація з поліції: крадіжки, бійки і ДТП

20 Січня 2017, 20:13
1969

В період з 10 по 17 січня в Шацьке відділення поліції надійшло 39 повідомлень про правопорушення і пригоди. Це рекордна кількість звернень громадян за тиждень.

Не порадувала і демографічна ситуація – за цей час померло 9 жителів Шацького району.

В населених пунктах трапилося три дорожньо-транспортні пригоди: в Шацьку (є потерпіла), Світязі і поблизу Ростані. Вчинено дві крадіжки: з магазину продовольчих товарів села Самійличі, звідки злодій, який потрапив всередину через розбите вікно, виніс товару та грошей на загальну суму 6 000 грн. , та в селі Пульмо, де на будівництві по вулиці Лесі Українки зникли проводка та будівельні матеріали.

До жителя села Пульмо телефонувала невідома особа та вимагала перерахувати їй 3 000 грн.

У Шацьку громадянин С. організував незаконний пункт прийому чорних та кольорових металів. Бійки з наслідками від тілесних ушкоджень відбувалися в селах Піща та Смоляри-Світязькі.

До відділення поліції надійшли матеріали від секретаря Шацького районного споживчого товариства про те, що протягом року громадянкою П. та Шацьким райвідділом державної виконавчої служби не виконується рішення суду про демонтаж металевого павільйону «М’ясо», розташованого по вулиці 50 років Перемоги в селищі Шацьк.

У мешканця вулиці Незалежності районного центру Л. знайшли речовину білого кольору невідомого походження. В селах Світязь, Мельники та Підманове невідомі особи пошкодили загорожу біля житлових будинків.

На території Поліського лісництва державного підприємства "Шацьке УДЛГ", що біля села Кропивники, виявили осіб, які начебто здійснювали незаконне полювання.

В поліції повідомили, що за даним фактом проводиться перевірка.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024