У Пульмі священник та підприємець подбали про різдвяні подарунки для нужденних

10 Січня 2020, 09:26
3839

Пульмівський священник Олександр Черевко та підприємець Геннадій Мелюх подбали про подарунки для сиріт, людей з інвалідністю та одиноких.

Майже 60 осель жителів чотирьох сіл Пульмівської сільської ради відвідали священник разом із секретарем сільради Світланою Куць та вчителем місцевої школи Вадимом Положевцем, пише священник на своїй сторінці у фейсбук.

«Сьогодні мав можливість долучитися до дуже хорошої справи, ініціатором якої був місцевий підприємець Мелюх Геннадій Миколайович. З нагоди Різдва Христового із дуже щедрими подарунками відвідали більше ніж 60 осель жителів сіл Пульмо, Залісся, Вільшанка, Кошари та привітали одиноких, сиріт та інвалідів.

Дуже приємно, що є люди, які діляться трудами своє праці і не забувають про тих, котрі найбільше потребують уваги, любові та нашої підтримки. Хотілося б, аби і надалі ця благодійна справа, заради Христа, з роками ставала звичною і необхідною у нашому земному житті.

Щиро дякуємо Вам, дорогий Геннадію Миколайовичу, за вашу щедрість і любов. Нехай милосердний Господь обдаровує вас своїми щедротами і посилає Вам своє благословіння», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Шацькому сквері звучали різдвяні колядки

Пульмо: вчителі привітали ветеранів педагогічної ниви з різдвяними святами

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024