Врятували Діда Мороза і отримали подарунки: як у Шацькій школі відгуляли Новий рік

01 Січня 2020, 15:41
2890

28 грудня новорічне свято відчинило двері в казку для учнів ЗОШ І-ІІ ст. – філії ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк.

Баба Яга, Кікімора, Чаклунка, Дід Мороз і Снігуронька – ці та інші казкові персонажі на декілька годин перенесли дітей у фантастичний світ, в якому добро бореться зі злом, але перемогу завжди здобуває перше.

В юних акторів, які майстерно зіграли героїв казки «Як рятували Діда Мороза і Снігуроньку», перевтілилися самі учні, разом з батьками підготували чудові костюми. Також на святі були веселі хороводи довкола ялинки, ігри та конкурси.

Найбільш приємним моментом стало вручення призів не лише переможцям, а й усім учасникам веселих забав. Свято завершилося дискотекою і подарунковим флешмобом. Пакунки з солодощами отримали всі учні 1-9 класів школи.

«Мені приємно, що в нашому навчальному закладі склалася така чудова традиція, адже на подарунки заслуговують усі школярі, а не тільки наймолодші», – розповідає Ігор Носуліч, завідувач школи-філії.

Керівник вдячний фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» за подарунки учням 1-4 класів, підприємцеві Василю Печуку – за солодощі 5-9 класам, підприємиці Тетяні Сіжук – за те, що наповнила цукерками і шоколадками мішок Діда Мороза.

Слова подяки він адресує також Ніні Вирович, директорці Шацького міського Будинку культури, яка надала приміщення для свята, та педагогу-організатору школи Оксані Цвинкилевич, яка створила новорічну казку для дітей.

6

6

6

5

5

5

5

5

6

8

8

6

6

7

7

6

5

6

6

7

6

6

5

5

5

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024