«Дива новорічної ночі» – у Підманівській школі організували зіркове шоу

01 Січня 2020, 13:00
2460

Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

28 грудня  в  філії І-ІІ ст. села Підманове відбулися новорічні свята для учнів молодших та старших класів закладу, кожне з яких  пройшло неперевершено і яскраво, пода­рувавши  масу приємних емоцій юним артистам і глядачам, – пишуть організатори в листі до редакції. 

Учні 1-4 класів на новорічному ранку  здійснили подорож  до чарівного лісу, де допомогли Діду Морозу знайти загублені подарунки. Гарними костюмами, піснями та танцями вони подарували всім при­сутнім відчуття новорічної казки.

Учні 5-9 класів підготували шоу-програму «Дива новорічної ночі». На глядачів чекало багато веселих сюрпризів, пісень і танців! 

Школярі перевтілилися в багатьох персонажів: Вакулу і Оксану,  Стецька і Уляну, Юрчика і Яринку з серіалу «Одного разу під Полтавою», Солоху та Чорта, Бабу Ягу та Кощія, Кікімору та Лісовика, показали казку «Червона Шапочка на новий лад».

Бурхливі оплески у глядачів викликали сценки «Кухарі на українському весіллі» та «Дід Мороз і Ялинка». Завершилось свято дискотекою.

 Усі учні закладу отримали солодкі подарунки та призи від Діда Мороза та  Снігуроньки.

 Адміністрація та педагогічний колектив щиро вдячні за новорічні подарунки та призи благодійному фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», Світязькому сільському голові Миколі Цвиду, підприємцям Василю Печуку, Богдану Заяцю, Оксані Стаднік, Петру та Мар’яні  Луканюкам.

Хай   Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам. З Новим роком!

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024