Чого бажають жителі Шацького району у Новому році. ОПИТУВАННЯ

31 Грудня 2019, 16:10
2785

Відходить в історію ще один рік, а кожен наступний завжди несе із собою надію на краще. Новорічне свято – наша улюблена радість ще з дитинства. Це прекрасна можливість згадати все найкраще, що було у році, який минає, та загадати найщиріші побажання на новий, прийдешній рік. 

З яким настроєм проводжають рік 2019 і що очікують у 2020, діляться на сторінках газети «Шацький край» жителі району.

Галина Шуба, начальниця загального відділу Шацької районної ради:

«2019 рік я проводжаю з гарними спогадами. Більшість сприймають високосний рік (а таким буде наступний) з різними забобонами. Я в це не вірю. У високосний рік я вийшла заміж, і дуже багато гарних подій відбувалися у такі роки. Тож сподіваюсь, 2020-й – це для мене рік, у якому здійсняться мої бажання і бажання всіх жителів району».

Читайте також: ТОП-5 скандалів року в Шацькому районі

Шачан запрошують на новорічний бал-маскарад

Олена Гуж, головна спеціалістка відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької РДА.

1

«Як державний службовець хочу сказати, відчуття на завершення 2019 року, на жаль, не зовсім приємні. Прикро те, що саме зараз відбувається скорочення штату Шацької райдержадміністрації. І досить неприємна ситуація, коли розумієш, що при зменшені чисельності співробітників райдержадміністрації обов’язки будуть збільшені та покладені на тих працівників, які залишаються, а заробітна плата не змінюється. Тому у 2020 році хотілося б очікувати, скажімо, змін у законодавстві «Про державну службу». І у тих змінах, що відбуваються у реформі державної служби, було передбачено підвищення розміру заробітної плати державним службовцям. Це ті побажання, що стосуються роботи. А від себе особисто хочу сказати, що незалежно від того, в якому нині ти світі живеш, і в якій ситуації знаходишся. Важливо розуміти і відчувати для себе, що найцінніше і найголовніше у людини -- це життя, благополуччя своєї сім’ї, здоров’я та успіх дітей. Щиро бажаю всім, щоб у 2019 році залишились всілякі негаразди та непорозуміння, а всі приємні відчуття перенеслися та збереглися у 2020 році. Тож зичу всім міцного здоров’я, творчих успіхів, миру та злагоди, щастя й радості та любові, а також здійснення всіх задумів, планів і найзаповітніших мрій на краще майбутнє».

Світлана Куць, секретар Пульмівської сільської ради:

1

«2019 рік для мене був дуже приємним, адже збулася одна із моїх найзаповітніших мрій, мрія всього мого життя. Та наразі болючим є питання об’єднання громад. Розумом відчуваю – це неминучий процес, а в душі постійні переживання. Важко пояснити людям, що від об’єднання вони не постраждають. Та сподіваюсь, що у 2020 році на цьому питанні буде поставлена крапка, яка принесе нам стабільність. В душі я оптимістка, чого і бажаю всім жителям району. З прийдешніми всіх святами!».

Оксана Сорочук, приватна підприємиця:

2

 «Особливого підйому від 2019 року я не відчуваю, але й не переживаю негативних емоцій. Хочу бути оптимістом і вірю, що 2020 рік стане для мене набагато позитивнішим, ніж рік, що минає. Бажаю у новому році всім щастя, здоров’я, достатку, а головне миру і благополуччя».

Юлія Зуб, керівниця Шацького відділення АТ КБ «ПриватБанк»:

2

 «2019 рік для ПриватБанку і для мене особисто є роком великих перемог і досягнень. На завершення цього, рекордно успішного для нас року, отримали приємні сюрпризи від Наглядової Ради та Правління банку. Приємно працювати в команді лідерів, де цінують твою роботу. Адже успіх банку -- це успіх кожного з нас! Від нового року чекаю лише хороших подій, нових звершень і ще більших здобутків, як в цілому для банку, так і для кожного з нас».

Ліана МИСЮРИНА

Коментарі
01 Січня 2020, 06:22
Не називайте це опитуванням,запитали у двох невідомо кого це опитування?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024