На березі Світязя встановили "худеньку" ялинку

13 Січня 2017, 13:00
3831

Вперше ялинку прикрасили в селі Світязь. Організатором виступив Шацький національний природний парк в співпраці з сільською радою та ініціативними депутатами.

Про це пише «Новий погляд» на своїй сторінці у Facebook. 

«Спонсорували власники гостинного двору «Nester House». Лісове деревце встановили на пляжі озера Світязь поблизу «Куточка рибалки», обгородили стендами з новорічними ілюстраціями. Розмальовувала огорожу для ялинки шачанка, працівник Шацького НПП Аліна Копитко. Чи то через вітри на пляжі, але ялинка дуже худенька, з вогникам, але без іграшок. Невже у наших лісах не знайшлося пишної красуні? Організатори кажуть, що наступного року врахують всі недопрацювання», - йдеться у дописі.

1


 

Коментарі
13 Січня 2017, 15:41
Давно на березі треба було посадити справжню ялинку, було б краще
13 Січня 2017, 15:43
Ялинка дійсно слабенька...Малюнки гарні...
13 Січня 2017, 15:47
Певно на смітнику знайшли ту ялинку або якись слабак викинув одразу після Нового Року))))))))
13 Січня 2017, 17:20
який директор парку така і ялинка
13 Січня 2017, 18:09
Оце так новина! Який засіб масової інформації, така і новина.
13 Січня 2017, 20:04
Ідея гарна... Якщо наступного року організують чи посадять живу ялинку, то буде класно. Ще каток там зробіть, то і взимку відпочиваючі будуть.
13 Січня 2017, 20:48
О, Боже, яка ганьба Шацькому національному природному парку та сільському голові за таку ялинку і тим більше мали спонсорів (як завжди), хоча вважається одне з найбагатіших сіл. Чи вже всі ліси навколо повирубували, чи спонсори мало дали, чи приклад взяли з Шацька, де завжди теж була однобока ялинка (неберучи до уваги останніх років). Володимир Володимирович, Микола Васильович, подивіться уважно на неї. Хіба це ялинка? а малюнки і правда гарні. З Василем Вас ;)
14 Січня 2017, 09:26
Ялинка в кінці села?Для кого?Для "Бейж із Нестера?Чому закритий клуб, де дискотеки для молоді кожні вихідні, свята?Ганьба с/р і депутатам!
14 Січня 2017, 13:56
ПІДТРИМУЮ МІСЦЕВУ . СВІТЯЗЬКА С/Р - ЦЕ ГАНЬБА ДЛЯ СВІТЯЗЦІВ .
14 Січня 2017, 16:49
Шановні місцеві! Ви за літо скільки грошей заробляєте? І що з того даєте в бюджет? А хочете і клуб, і дискотеки... Робіть щось для того, Нестер-хаус роблять зокрема для своїх клієнтів, хоча користуються всі. Щоб щось требувати, треба давати... А чого лиш вартують ваші каналізаційні стоки в озеро біля тополь...
14 Січня 2017, 19:48
Шановні мешканці Світязя.Нестерук за рік зробив білеше добрих справ на пляжі ніж ви за все своє життя.
14 Січня 2017, 20:26
Так ви хлопці ще й в граматиці слабенькі.А нечистоти з комплексу у ями ,з яких платні грязі,а на таракани теж служби є.І оформлені працівники,і податки сплачені?! Запам'ятайте, тільки той хто народився на цій землі той і береже , і цінить! Є надія на майбутнє покоління...
14 Січня 2017, 23:12
і дійсно не стидно захарку за таку ялинку . правда він у світязі не живе . таких як він нічого не інтересує крім грошей.
15 Січня 2017, 00:50
Сосна новорічна дійсно ніяка, але чому хіхто незгадає про те що відключиили можливість коментувати &quot;інавгурація&quot; голядинського дибілка Голядинця Васі .<br/>Всі сиділи як стадо баранів і ніхто нічого толкогово несказав Гунчику, защо така кара для району. Всі представники місцевої влади які ви буягузи, знаїте що свиню вам сунуть, район ще дальше в прірву таке призначення тягне. Виж місцеві а керує районом тіпа сірий кардінал Нестерук Петро. Поліського БОЯРИШНИКА наколотить і продає труїть людей горілкою. Бабло колотить . Таких людей район нецікавить, а тільки гроші КОЛИ ВИ НИМИ ПОДАВИТЕСЬ. Так само і ваську льотчик галімий. У васі мрія одна сісти на нову іномарку мати бабла побільше, і більше нічого корисного. Хаіра він тут в районі взагалі потрібний. Подумайте самі.<br/>Тепер прослідкуйте хід який прокрутив Петро нестерук (такзваний спонсор новорічної сосни) <br/>Вася &quot;моцна щелепа&quot; це ставленик місцевого приїзжого олігарха Петра Нестерука вінже власник маєтку Нестер Хаус. Петро нестерук пробашляв Гунчику немалу суму грошей і то наперед щоб той посприяв просунути Голядинця Василя на посаду голови Шацької райадміністрації. Голядинець вася зобовязався на протязі року виділити Нестеруку Петру земельних ділянок плюс мінус 2-3 гектара ну і самому ще вкрасти самособою. <br/>Подивіться на відео представленя васі щелепи, Петро Нестерук Каленикович сидить в першому ряді і дивиться на Васю щоб той шось не люпнув лишньго в ізбитку свого інтелекту.<br/>Місцеві нам тут жити і ми маємо приймати ключові питання по НАШОМУ РАЙОНОВІ. <br/>Давайте шось вже почнемо робити, бо гроші грошми, а у кожного є діти батькиперед якими буде стидно шо нічого незмогли зробити для збереження свого рідного краю. <br/>Давайте якісь пропозиції як контролювати тих пі ....сів. Пишіть все що знаїте, про те що робиться в районі несправедливість. Хай люди знають і думають, чим більше думаючих і діючиш представників нашого поліського краю, тим більше шансів шо ми збережемо його для своїх нащадків.<br/>Ви думаєте що у нас немає війни, є і йде вона зараз щоб нас стало все менше і ми перестали думати. <br/>І прийдуть такі Нестеруки як петро і будуть їх цікавити тільки гроші. Засереться Світязь нуто шо йому до того він має бабло і поїде собідесь подальше дальше бухати.<br/>Нестерук Петро Каленикович помаленьку всіх пригрів для свого замислу. Захарка директора національного парку, Цвида Миколу Васильовича голова Світязької сільради. Ходять пред ним навшпиньках, ніякої гідності немають. <br/>А те що його називають меценатом і спонсором. то повірте ніхто неробить нічого просто так. Тільки місцевий житель який виріс в районі з малку, ходив по тій землі босяком що його гріла і кормила тільки він здатен заступитись за все шо його оточує.
15 Січня 2017, 13:47
Адмін.зараз заблокуе коментарі ..... всі бачать яке зло присунуло в наше село .А запроданець ЦВИД ВАСЕЛИК йому продався... ПІДПАЛИТИ іх всіх .....вигнати димом .....
15 Січня 2017, 17:02
Пропоную Нестер хаус спалити і побачите що Голядинець сам ця посаду покине. <br/>Треба діяти, за нас цього робити ніхто не буде. І всіх депутатів сільської світязькох ради тоже. <br/>Це вороги людей в селі.
15 Січня 2017, 18:33
молодець сімя небоїться але мало знає
15 Січня 2017, 18:35
А МЖЕ ВАСЯ І НЕ БАШЛЯВ ВІН ЖЕ РОЗУМНИЙ
15 Січня 2017, 20:05
А Сімя молодець. Може бути і прав. Та тільки голова вже призначений, а до президента місцевих не пускають. Ось і залишається спостерігати за діями або за бездіяльністю. А може крига рушиться і Василь зробить о-го-го скільки для району. Даймо людині шанс ;)
16 Січня 2017, 01:02
Дійсно по території пляжу Нестеруком П.К. зроблено за останній рік більше ніж місцевим населенням за весь період. А хто пам'ятає день села в с. Світязь, на 80% організовано і профінансовано саме ним даний захід. А так для порівняння територія пляжу напроти комплексу &quot; Ле-марк &quot; і напроти вулиці 8-го березня, відчутна різниця чи не так, я не гадаю , що &quot; Ле-марк&quot; приносить менший прибуток, але з власники навіть і не мають бажання благоустроїти пляжні території напроти свого комплексу.
16 Січня 2017, 02:04
СЕРЙОЗНЕ ВІДНОШЕННЯ БУЛО ТІЛЬКИ ДО МАЛЮНКІВ (ВОНИ СПРАВДІ КЛАСНІ).
16 Січня 2017, 02:06
Загін БЛА-БЛА-БЛА &quot;ДИВАННІ ВІЙСЬКА&quot; !!!<br/>Слухай мій наказ - перестаньте мучити клавіатуру, і не тягайте мишу за хвоста!
16 Січня 2017, 12:33
у прапора одна івіліна на цілий мозок
16 Січня 2017, 12:34
земля ця шнпп і робить все захарко вв і не списуйте на інших
16 Січня 2017, 13:38
інші погоджують все з захарком . васелик через дорогу ганяе в парк по сто разів на день . і в Луцьк разом ганяли - щоб пляж приватизувати !....
16 Січня 2017, 15:34
Люди добрі чому ж всі такі злі ялинку встановили для людей пляж облагоустроїли для людей і скажу по секрету пляж не приватизований вхід вільний не так як в санаторії для чого скиглити вгамуйтеся бачу українська жаба перемагає Нестер ніікого із вас не обікрав чого ж всіх зачіпає коли хтось щось хоче зробити. Вгомоніться!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром