У Шацьку до дня святого Миколая організували турнір з дзюдо

22 Грудня 2019, 09:36
3858

У спортивному залі Шацького лісового коледжу 19 грудня відбувся закритий клубний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат, приурочений Дню Святого Миколая.

Організували турнір Шацька районна дитячо-молодіжна громадська організація спортивний клуб «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) за підтримки та сприяння дирекції Шацького лісового коледжу, Шацької районної державної адміністрації, зокрема відділу освіти, молоді та спорту та Шацької районної ради, – йдеться на сайті Шацької РДА.

Участь в турнірі взяли більше 60 вихованців спортивного клубу «Торнадо».

З вітальним словом до юних спортсменів, їх тренерів та всіх присутніх звернувся директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко, котрий привітав з урочистим відкриттям турніру, подякував їм за активність у зайнятті спортом, популяризацією здорового способу життя та вдосконалення спортивної майстерності.

«Мені дуже приємно, що цей турнір з дзюдо проходить саме в нашому закладі. Відмічу, що дирекція лісового коледжу приділяє значну увагу розвитку фізичної культури та спорту. Проводиться також значна робота щодо вдосконалення спортивно-матеріальної бази, адже сьогодні, як ніколи, молодь повинна бути міцна і духом і тілом. Адже спорт, а саме заняття дзюдо, виховує самоорганізованість, цілеспрямованість та дисципліну. Сподіваюсь, й надалі будемо співпрацювати у цьому напрямку, аби діти більше мали можливостей займатися спортом та фізично розвиватися » –  зазначив Ігор Жмурко.

2

Він також вручив керівнику СК «Торнадо» фінансовий сертифікат, кошти з якого будуть використані для потреб спортивного клубу.

В знак вдячності за підтримку спорту Ігореві Жмурку оголосили Подяку відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також вручили презент від СК «Торнадо».

Після урочистого відкриття турніру протягом кількох годин на двох татамі одночасно відбувались двобої у різних вікових категоріях, навіть наймолодші учасники спортивного клубу віком від 4 до 6 років взяли участь.

Приємно, що роль суддів виконали юні чемпіони спортклубу – Роман Самолюк та Сергій Цекот, а роль головного судді здійснив керівник СК «Торнадо», головний тренер Роман Самолюк.

Як і завжди, змагання проходили в напруженій, безкомпромісній, але дружній боротьбі. Юні спортсмени демонстрували свої навички та вміння, майстерність та витримку. Вони гідно показали свої можливості в запеклих сутичках із своїми партнерами відповідної категорії.

У підсумку проведеного турніру наші дзюдоїсти зайняли такі місця:

І місце: Єлісей Мадрімов, Микита Никифоров, Микола Мадрімов, Іван Куява, Борис Натальчук (с.Світязь), Іван Корнелюк, Артем Камінський, Діана Купира, Вадим Горніч (с.Голядин).

ІІ місце: Назар Положевець (с.Положево), Данило Галащук, Олег Михайлевський (с.Пульмо), Євгеній Вишневий, Карпович Давид (с.Світязь), Уляна Львович, Станіслав Мартинюк, Артем Савчук, Дмитро Шульга.

ІІІ місце: Віктор Гуж, Кирило Цвид, Максим Пастащук, Софія Яковчук (с.Піща), Захар Зеленько, Данило Зеленько, Давид Богуш, Дмитро Демчук (с.Піща), Роман Давидюк, Богдан Майса, Богдан Матвіїшин, Назар Майса, Остап Кузнєцов (с.Положево), Назар Куява, Артем Хотинський, Артем Губанов, Данило Вишневий.

Молодша вікова група учасників від 4 до 6 років:

ІІІ місце: Марія Устенко, Софія Устенко, Владислава Трохимук, Вікторія Сидорук, Денис Сорочук, Кирило Занюк, Ростислав Стаднік, Станіслав Мазурок, Артем Гурко, Арсен Куява, Ігор Марфюк та Андрій Марфюк.

Після завершення поєдинків відбулася урочиста церемонія нагородження учасників турніру. Вручили дипломи та медалі переможцям Ігор Жмурко, Роман Самолюк та депутат Шацької районної ради Олексій Писачук.

Протягом року спортсменів до всіх турнірів, змагань готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

На завершення спортивного заходу завдяки організаторам та батьківському колективу для юних учасників змагання організували солодкий стіл в честь Дня Святого Миколая.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» дякують Ігореві Жмурку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, депутату Шацької райради Олексію Писачуку, приватному підприємцю, власнику фотостудії «Konika» Віталію Корнелюку за надану допомогу та сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

В свою чергу, керівництво Шацької райдержадміністрації також висловлюють щиру вдячність ініціаторам, спонсорам, організаторам та учасникам закритого турніру з дзюдо, а також усім, хто долучився до проведення спортивного заходу.







1

1

1

1



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024